| Maria_1984 a întrebat:

Cum pot sa incarc muzica de pe net DIRECT pe telefonul mobil, gratis?
Stiu ca au mai fost intrebari, dar erau formulate altfel si raspunsurile au fost nesatisfacatoare!

Răspuns Câştigător
| poLygoEsiNsaNe a răspuns:

Poi eu descarc muzica, poze, jocuri, etc. de pe http://www.zedge.net. Mult noroc!

15 răspunsuri:
| greenish a răspuns:

Www.waptrick.com asta e site pentru telefoane unde gasesti muzica, jocuri, poze etc.si totul e mocca :d

| Domyno a răspuns:

Intra de pe telefon pe net pe site-ul www.waptrick.com si ai acolo mii de melodii si imagini si videoclipuri de toate...GRATIS!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de telefon... si gratis oricum nu descarci deoarece ca sa intrii pe internet tot trebuie sa platesti ceva tongue

de ce sa te complici cand exista cablu de date? big grin

| Maria_1984 explică:

Pai nu vreau sa descarc din telefon!

din calculator pe telefon fara cablu de date!

adica stiu ca sunt anumite site-uri!

Deci. tin sa specific: NU de pe internet din telefon ci de pe internet din calculator!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea se poate, dar mult mai simplu cumperi un Bluetooth descarci in PC si apoi pe telefonul tau. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greenish multumesc din suflet pentru site! am cautat 3 ore ca sa gasesc ceva bun si moca...ms mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum. Descarc. Muzica''acum'',

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Qwerf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe wapcorn.com si wapking.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu e decat o parte din melodii...de obicei decat refrenul pe www.waptrick.com... :( eu vreau toata melodia...

| SilvyanO a răspuns:

Http://PeTelefon.com - Gasesti orice melodie si site-ul e foarte usor de folosit si de pe telefon :)

| Popescu_Floarea_1959 a răspuns:

Celine dion