| Terror69 a întrebat:

Cum pot sa mai sterg din memorie pe partitia C? Am incercat si cu CCleaner si cu Advanced Sistem Care 6 Pro si toate imi zice ca poate sterge doar maxim 20 MB.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca pe partitia C:\ Ai instalat Windows-ul nu? Unele fisiere pur si simplu nu pot fi sterse. Sunt intr-o situatie similara ( o prostie facuta de mine in trecut tot pe partitia C:\ ) si nu pot sterge continutul. Nu CRED ca exista alta solutie decat daca ai formata acea partitie cand re-instalezi Windows-ul sau formatezi tot HDD-ul in modul fizic ( exista pe net niste tutoriale cum se poate sterge absolut tot continutul de pe un HDD prin aplicarea unor anumite atingeri ( sau zgarieturi mici - ceva de genul nu sunt sigur ) pe o anume bucata din HDD. Nu dau mai multe detalii pentru ca nu stiu exact cum este procedeul si in ce consta acesta.

| Terror69 explică (pentru anonim_4396):

Da pe artitia C am instalat windows-ul am Xp iar memoria totala pe partitia C este de 20 GB si mai am liber 2, 4 crying

| robytoby a răspuns (pentru Terror69):

Sterge datele din folderul Prefetch care se afla in Windows, garantez eu ca nu se intampla nimic, daca stergi datele din acel folder.

| robytoby a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca este o solutie formatarea, dar pe viitor trebuie sa tina cont de marimea partitiei C unde se instaleaza Windows.
Ca sa stergi tot dintr-un HDD se foloseste un program care umple tot hard disk cu 1 si 0. In felul acesta stergi toata informatia de pe acel mediu de stocare fara a mai putea fi recuperata.
Nu se zgarie in nici un fel HDD daca nu vrei sa-l arunci la gunoi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru robytoby):

Nu stiu, nu am incercat acea metoda, nu stiu cat de sigura e si daca va functiona.Dar din intamplare am gasit-o si eu pe internet dar nu am pus-o in aplicare pentru ca si eu m-am gandit ca este posibila o eventuala deteriorare a HDD-ului si m-am gandit ca nu merita doar pentru niste GB pierduti.

| WeAreSmart a răspuns:

La mine se umplea fiindca descarcam prea multe de pe net happy am schimbat locatia de descarcare (am mutat in D) din browsere si Torr3nt si am sters descarcarile care deja se aflu in C si am mai sters din programele nefolositoare

| robytoby a răspuns (pentru WeAreSmart):

Poti sa modifici browserul sa downloadeze fisierele pe alta partitie, ca cea cu Windows sa fie mai libera.
Trebuie sa lasi spatiu liber suficient in C altfel Windows o sa se miste greu.

| WeAreSmart a răspuns (pentru robytoby):

Exact asa si am facut si ai recomand lui Terror

| robytoby a răspuns:

Mai sterge din programele instalate, care nu le folosesti, sterge tot ce este in folderul prefetch din windows.

| xBro a răspuns:

Practic daca ai 2 partitii eu as zice sa numai stergi din Local Disk C pentru ca acolo este " inima " windowsului si mai bine numai sterge asa aiurea...