Daca te referi la modificarea partitiei C atunci Easeus e un program foarte bun. Eu mereu am reusit sa fac asta si am reparat si partitii corupte cu programul asta. Mai intai sterge fisierele inutile din C pentru ca va dura foarte mult daca e plin. Oricum o sa dureze mult chiar 30 de minute sau mai mult... dar se poate face asta daca stii cum. Gasesti tutoriale pe net daca cauti.
Sunt doua modalitati:
1. Stergi toate fisierele temporare si de internet, respectiv dezinstalezi programele ce nu le folosesti, iar fisierele tale (poze, filme, muzica etc) le muti pe o alta partitie / disc de pe C:
2. Maresti partitia C: - dar pentru acesta trebuie sa micsorezi urmatoarea partitie, capacitatea discului actual fiind limitat.
...
Mai exista posibilitatea de a monta in calculator alte hard disc-uri suplimentare (de regula, inca 2, total 4 cu CD impreuna).
Control panel > Programs > sterge programe de care nu ai nevoie si jocuri.
Vezi in folderul download, sterge daca ai file care nu ai nevoie.
Daca ai putina memorie incerca sa faci update la windows 10 si asa o sa iti usureze calculatorul/leptopul foarte mult. Pe mine m'a ajutat si acum imi merg multe jocuri care inainte nu mergeau. Daca vrei sa incerci iti las link : http://downloadwho.com/file/05858D5
AvalohAlyn întreabă: