Pai intri la aspect profil
Pe urma in stanga sus o sa apra scris nu negru cumva ``Creeaza un aspect de tine,, sau ceva de genul asta, dai clik acolo si vezi ca sunt 3 coloane pai pune in coloana din mijloc vezi acolo unde scrie mai in jos un pic din coloana din mijloc scrie upload poza sau ceva de genul asta, dupa ce ai pus poza dai save si pe urma la profilul tau si gata
Sper ca ti-am fost de folos sica ai inteles!
FunditsSa`?
Prima`
Intra la "Modifica Aspectul" la "Creeaza nu aspect nou". Pui poza ta, dar numai prima, nu toate. Pune un nume si dai la Salveaza, dupa asta dai la aspecte create de mine, si examineaza apoi salveaza.Succes!
Salut
Prima data iti intrii pe pagina de profil sh jos, sub poza, dai pe "Modifica aspectul". Dupa ce iti apare pagina, dai sus, in dreapta la "Creeaza un aspect pentru profil". Chiar pe primul rand, adica pe "Pagina globala", dai pe browse, selectezi poza, si dai click dedesubt, unde apare o casuta cu doua sageti albastre [ daca cumva scrie cu rosu ca mnu trebuie sa depasesti mnu stiu cati kb, iti alegi alta poza care sa fie mai mica ]. Iti alegi o culoare de fundal [ red, pink, blue, green, neaparat in engleza ]. La "Repetare" dai click in cautza unde scrie "In". La fel ca si la culoarea de fundal, la "Anteturi text" si "Culori pagina"iti alegi culoarea textului, in functie de imaginea care vrei sa o pui ca aspect [ca sa ti se vada scrisul ]. Dupa ce ai terminat, dai pe "Examinare" sa vezi cum arata aspectul si dai pe " Salvare" daca iti place si vrei sa il salvezi, gasindu`l la "Aspecte create de mine".
Sper ca am fost destul de explicita :*
Dai la Modifica aspectul, apoi Creeaza un aspect pentru profil si la Pagina globala unde scrie Alege fisier dai click si iti alegi o poza care iti place de la tine din pc dupa dai click pe butonul de sub si gata. Poti face multe schimbari. Succes :*
Pai dau creaza un aspect si uploadezi poza acolo si scrii cateva nume de culori diferite, in engleza.
Dai pe modifica aspectul si dupa aia la creeaza un aspect sau ceva de genu si pui acolo ce iti cere... poza culori etc