| diddy_2463 a întrebat:

Cum pot sa-mi schimb imaginea la profilul de pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Intră din pagina ta la Editare profil, apoi la browser și îți alegi imaginea dorită și dai clic pentru salvare. Mare grijă să fie în dimensiuni mici, în caz contrar nu poate salva.
Schimbarea imaginii se face în câteva minute.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Click pe Editare Profil, iar la Selecteaza imagine profil dai Rasfoire si iti alegi o imagine si Salveaza.

| คиค a răspuns:

Tu vrei sa-l schimbi, sa sa-l modifici?
Pentru a-l modifica, vezi ca in partea stanga a ecranului, unde scrie: Intrebari favorite, Intrebarile mele, Raspunsurile mele, este si o rubrica intitulata Editare profil. Intrii acolo, si acolo, la ultimul subpunct este ''Selecteaza imagine profil ''. Si dai ''Browse''
Sper ca ti-am fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt nici eu nu-mi pot schimba poza, functia de a o schimba e pur decorativa, de aceea am trimis un mail la cei ce administreaza pe aici toata treaba asta si mi-a raspuns cineva de se numeste Raluca si mi-a zis ca va trebui sa-i trimit eu personal o poza ei si ea mi-o va schimba(?!). cam precar si n-are rost s-o "cheltui" pe Ralucalaughing mai bine imi imbunatatesc imaginea prin ce spun nu prin ce pun ca poza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e logic sa fie astia pasii cu editarea dar se intampla ca la unii profilul sa fie blocat pe editare profil.sa fie calitatea pozei de vina? cu cat e mai mare poza cu atat sansele sunt mai mici sa o schimbe pe cealalta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Legiuitoarea a avut muuuuuuulta dreptate, poza trebuie sa fie de dimensiuni mici ca s-o poata schimba pe precedenta.si eu am avut problema ta diddy si doar cu o poza mini am reusit sa editez profilul! hai, incearca, e verificat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe pag ta de editare profil, apesi browser si iti alegi u ce imagine vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai peditare profil, pe browser si iti alegi poza

Întrebări similare