| Username6 a întrebat:

Cum pot sa pun un video pe youtube in HD? nu pot sa pun decat in HQ(high quality)multumesc

8 răspunsuri:
| DjMitZză a răspuns:

Nu-i adevarat eu pot sa fac video-uri HD fara sa platesc nimic, depinde si ce windows ai si trebuie' sa umbli la setari, daca vrei sa aflii, lasa-mi un mesaj ceva. si cum pot face eu un video HQ? laughing

| Mc Master a răspuns:

Bai da prosti mai sunteti! fara suparare dar ca sa pui filme hd pe youtube si tu trebuie sa uploadezi filme HD adica de 720p sau 1080p restul sunt low si high quality!

| Assassins a răspuns:

Numa prosti au zis toti.Eu fac video uri HD fara sa editez cu nimic.Bag video ul si dai acolo la 480p unde ai aia si dai la settings si umbli acolo si ai hd 1080 sau 720 depinde ce setezi

| Valentin_Radu_1994 a răspuns (pentru Assassins):

Tu faci videouri hd!? zi-mi si mie mai exact unde dai dupa ce uploadezi filmuletu happy mersiwinking! raman dator happy!

| Assassins a răspuns (pentru Valentin_Radu_1994):

Da,da-mi id tau prin mesaj ca te ajut euhappy

| djnino a răspuns:

In primul rand nu mai tin bine minte si eu am cont pe youtube ni se pare ca trebuie sa ai cont premium adica cu bani sau videoul sa fie filmat ca lumeabig grin

| djnino a răspuns:

Mc Master pai da bah copile dar normal trebuie sa platesti bani

| djnino a răspuns:

Youtube te plateste daca pui pe unele videoclipuri melodii de exemplu este o piesa pe care o pun oameni doar ca sa primeasca bani si e si foarte naspa:@