anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa salvez imaginile de pe Photoinstrument? pentru ca nu merge cu save as.Sau daca nu spuneti-mi un alt program de modificat poze si care ocupa putin spatiu.

78 răspunsuri:
| andrei123 a răspuns:

Photoshine! daca nu il gasesti ti l dau eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Vei vedea ca sus langa help, scrie "buy now", mergi acolo, apesi click, si alegi "registration"
Apoi iti va aparea o ferestra, la "email address scrii "revenge@crew.com" si la "registration key scrii "02-UYNOGJIG" sigur va merge (sa nu incluzi spatii sau ghilimele )

Mult succes happy sper ca te-am ajutat happy

| titi_1218 a răspuns:

Pentru photoinstrument trebuie sa fii inregistrat altfel nu poti dar ca sa te inregistrezi trebuie sa platesti...intreaba daca are cineva si ea de la ei parola si numele...

| iovry a răspuns:

Buna si Sal cine imi poate da si mie Reg Key de la PhotoInstrument va rog eu mult deci e super si imi trebuie neaparat

| Alexa_3478 a răspuns:

Am incercat the. end dar tot nu mi le salveaza pe toate. Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu, dar eu am scos programu photoinstrument si nu stiu cum sa mi pun imaginea mea sa mi o modific ma poate ajuta cineva va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un alt program destil de fain este picasa 3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The. End.♥. mie nu`mi merge adresa sh registration key si nu stiu` ce sa fac` am nevoie URGENT` de acest program~!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The. End.♥, esti cea mai tare! :X

merge :X

multzam' mult :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@The. End.♥.
Te iubesc mult.Merge codul pe care l-ai dat. Sper ca are licenta pe mult mult timp.
Multam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei cine ma ajuta sa salvez pozele plzkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end. mersi mult. sh y0 vr0yam sa pun intr aztha. am vacut cum ai zis su sh y0 iesit! thank`s :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge... am incercat si eu cum a spuns the end va roog din suflet imi trebuie urgentcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna...am modificat si eu foarte multe poze... da nu stiu cum sa le salvez.si nici sa ma inregistrez nu stiu. ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

crying ma ajuta si pe mine cineva sa salvez pozele? va rog crying

| maria1995 a răspuns:

Am incercat cu emailu ala revenge@crew.com si codul 02-UYNOGJIG si nu merge. ma poate ajuta cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end, key-ul respectiv e bun sa-l folosesti doar ca proba. a doua oara nu mai merge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, am incercat si eu email-ul e bun dar registration key nu e bun. zice ca nu e corect... oare trebuie altul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa da ti un photoinstrument al ca re ocupa mai putinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste photoeditoru e bun :X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi`ti si voi mai destepti!

Uite ca sa nu va mai chinuiti atat faceti un screen la desktop si decupati apoi imaginea... in paint sau in orice altcevawinking

| Logout a răspuns:

Mmm, Fi`ti si voi destepti!winking

Faceti un screen la Desktop si apoi dati un CTRL + V in Paint sau in orice al program si decupati imaginea! raised eyebrows

E greu rau? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end. esti ce amai tare'h mie imi mere. bai la aia care nu le mere parola care a dat'o the end...mai instalati programul odata. si apoi va va merge. asa am facut si eu...

sper sa va fie de folos sfatul meuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Photo shine

Alte răspunsuri
| Aniii a răspuns:

In the end imi dai si mie e mailu si pparola te rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care este registration key photoinstrument 3. 6
plsss:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge Registration Key`u ala.
Zice cam asa : Incorect product Key. If the product key was mistyped, please correct it and try again.
Si nu stiu Fratilor ce sa-i fac! (yoyoo)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca puteti dati`mi si mie un Registration Key nou si bun. kiss. Va rog mult! kiss :-x love strucklove strucklove struck kiss :* (yoyoo)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai nene... ce are de nu pot salva pozelex(ce program mai e si astax( :X:X:X dati-mi si mie parola va rog :X:X:X:X:X