anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa salvez imaginile de pe Photoinstrument? pentru ca nu merge cu save as.Sau daca nu spuneti-mi un alt program de modificat poze si care ocupa putin spatiu.

78 răspunsuri:
| Alexa_3478 a răspuns:

Am incercat the. end dar tot nu mi le salveaza pe toate. Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?

| andrei123 a răspuns:

Photoshine! daca nu il gasesti ti l dau eu!

| Dnnx a răspuns:

Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes

| Dnnx a răspuns:

Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes:*

Răspuns utilizator avertizat
| titi_1218 a răspuns:

Pentru photoinstrument trebuie sa fii inregistrat altfel nu poti dar ca sa te inregistrezi trebuie sa platesti...intreaba daca are cineva si ea de la ei parola si numele...

| iovry a răspuns:

Buna si Sal cine imi poate da si mie Reg Key de la PhotoInstrument va rog eu mult deci e super si imi trebuie neaparat

| JeSuisElle a răspuns:

Incearca cu revenge@crew.com 02-UYNOGJIG merge 100% pentru ca si eu am incercat si mi-a merswinking

| Deea4ever a răspuns:

Pai trebuie sa te inregistrezi iti zic eu cum
Email: revenge@crew.com
si sub scrii 02-UYNOGJIG

| Dragomir_Cosmin_Ionut_1992 a răspuns (pentru Deea4ever):

Eu m-am logat cum zici tu si imi zice Incorrect Product Key. If the product key was mistyped, please correct it and try again.

| Deea4ever a răspuns (pentru Dragomir_Cosmin_Ionut_1992):

Hmmm..atunci iti poti instala un alt program de editat poze, numit PhotoScape, si cand intri in program este un fel de cerc si undeva trebuie sa scrie Screen Capture. Dai pe el si dai capture region, incadrezi poza editata pe photoinstrument si se salveaza pe pe photoscape happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Vei vedea ca sus langa help, scrie "buy now", mergi acolo, apesi click, si alegi "registration"
Apoi iti va aparea o ferestra, la "email address scrii "revenge@crew.com" si la "registration key scrii "02-UYNOGJIG" sigur va merge (sa nu incluzi spatii sau ghilimele )

Mult succes happy sper ca te-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu, dar eu am scos programu photoinstrument si nu stiu cum sa mi pun imaginea mea sa mi o modific ma poate ajuta cineva va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un alt program destil de fain este picasa 3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The. End.♥. mie nu`mi merge adresa sh registration key si nu stiu` ce sa fac` am nevoie URGENT` de acest program~!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The. End.♥, esti cea mai tare! :X

merge :X

multzam' mult :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@The. End.♥.
Te iubesc mult.Merge codul pe care l-ai dat. Sper ca are licenta pe mult mult timp.
Multam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei cine ma ajuta sa salvez pozele plzkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end. mersi mult. sh y0 vr0yam sa pun intr aztha. am vacut cum ai zis su sh y0 iesit! thank`s :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge... am incercat si eu cum a spuns the end va roog din suflet imi trebuie urgentcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna...am modificat si eu foarte multe poze... da nu stiu cum sa le salvez.si nici sa ma inregistrez nu stiu. ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

crying ma ajuta si pe mine cineva sa salvez pozele? va rog crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end, key-ul respectiv e bun sa-l folosesti doar ca proba. a doua oara nu mai merge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, am incercat si eu email-ul e bun dar registration key nu e bun. zice ca nu e corect... oare trebuie altul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa da ti un photoinstrument al ca re ocupa mai putinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste photoeditoru e bun :X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi`ti si voi mai destepti!

Uite ca sa nu va mai chinuiti atat faceti un screen la desktop si decupati apoi imaginea... in paint sau in orice altcevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The end. esti ce amai tare'h mie imi mere. bai la aia care nu le mere parola care a dat'o the end...mai instalati programul odata. si apoi va va merge. asa am facut si eu...

sper sa va fie de folos sfatul meuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Photo shine

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care este registration key photoinstrument 3. 6
plsss:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge Registration Key`u ala.
Zice cam asa : Incorect product Key. If the product key was mistyped, please correct it and try again.
Si nu stiu Fratilor ce sa-i fac! (yoyoo)