Am incercat the. end dar tot nu mi le salveaza pe toate. Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?
Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes
Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes:*
Pentru photoinstrument trebuie sa fii inregistrat altfel nu poti dar ca sa te inregistrezi trebuie sa platesti...intreaba daca are cineva si ea de la ei parola si numele...
Buna si Sal cine imi poate da si mie Reg Key de la PhotoInstrument va rog eu mult deci e super si imi trebuie neaparat
Incearca cu revenge@crew.com 02-UYNOGJIG merge 100% pentru ca si eu am incercat si mi-a mers
Pai trebuie sa te inregistrezi iti zic eu cum
Email: revenge@crew.com
si sub scrii 02-UYNOGJIG
Eu m-am logat cum zici tu si imi zice Incorrect Product Key. If the product key was mistyped, please correct it and try again.
Hmmm..atunci iti poti instala un alt program de editat poze, numit PhotoScape, si cand intri in program este un fel de cerc si undeva trebuie sa scrie Screen Capture. Dai pe el si dai capture region, incadrezi poza editata pe photoinstrument si se salveaza pe pe photoscape
Buna.
Vei vedea ca sus langa help, scrie "buy now", mergi acolo, apesi click, si alegi "registration"
Apoi iti va aparea o ferestra, la "email address scrii "revenge@crew.com" si la "registration key scrii "02-UYNOGJIG" sigur va merge (sa nu incluzi spatii sau ghilimele )
Mult succes sper ca te-am ajutat
pufuletzandreea întreabă: