anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa salvez imaginile de pe Photoinstrument? pentru ca nu merge cu save as.Sau daca nu spuneti-mi un alt program de modificat poze si care ocupa putin spatiu.

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge reg key... ce naiba fac ca acu am reusit sa editez o super pozacrying hai va rog dati-mi si mie unu noubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine a mers din prima! mersi celui/celei care a scris codul si emailul acela! Tahnk you!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai care imi poate da si mie key dl photoinstrument?sadplss
am nevoie de el...
help! ca acela cu revenge@. com si...
vreau unul bun... pilss help:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cd keyu e pentru photointrument 2. 0

| Danna_8868 a răspuns:

Ms mult am reusit:Xtongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc. A mers revenge@crew.com si codul dp ce am reinstalat programul. multumesc mult.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine ma ajuta si pe mine? nu pot sa salvez pozele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Syzeon.tontoroi care stie sa salveze pozele sa bage id ca va dau parola si id de la team viwer sa imi aratati

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai frate la mine nu stiu ce naibii areee sadca eu cand am desc programu photoinstrument 3. 2 mi-a dat si un text documents in care sunt datele de inregistrare le-am bagat acolo la inregistrare si apoi nu imi apare nikunde naibii se salveaza va rog vreau raspuns repede id:d3nysuk_dulkik

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu inkerc sa salvez dar nu pot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Photo scap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care imi dai un key bun pentru photoinstrument?:-s.
Dati add la bi_diana09happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sus la tastatura ai PrtScr cand ai deschis photoinstrument si dupa aceea... mergi in PAint si acolo sus la edit dai pastesmug si iti apare poza si o poti salvalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc! La mine a mers.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spuneti-mi si mie cineva un cod va implor! o parola si email cu care po intra va rooog foarte mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine ma poate ajuta si pe minebig grinam programul photoinstrument si nu pot salva pozele pe care le modificsadcum pot sa le salvez?:*

| geoany a răspuns:

Vreau sa salvez poze din photoinstrument da nu mere am facut cum a zis ''Raspuns anonim:;; cel de jos da imi apare incorecte cheie de produs
în cazul în care cheia de produs a fost scris greşit, vă rugăm să-l corect şi încercaţi din nou ce trebuie sa fac sad

| blackberry_2686 a răspuns:

Cine ma poate ajuta si pe mine? nu ma lasa sa salvez pozele. iar daca scriu acolo codul acela scrie ca nu e bun thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot sa il folosesc...introduc acolo ce mi-ati sp si nu merege...altcv nu merge introdus.va rog ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey...multumesc pentru. email adress si registration key; x aveam nev de ele; x mersi; x:*

| enma_6930 a răspuns:

Photoshine, photoskipe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va ajut ieu id yo_marius199217

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru email si cod big grinbig grinbig grin

| ady656 a răspuns:

Foto scape daca nul gasesti til dau eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca`l faceti un screen la Desktop si apoi dati un CTRL + V in Paint sau in orice al program si decupati imaginea, o sa aveti scrap dalaa. si nu o sa va fie de folos la nimicsad cel putin eu vreau sa deveopez poza si nu stiu daca o sa mearga, da nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am newoe de key

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu email address si registration key pentru Photoinstrument 2. 0 pe bogdanaoancea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai faceti un "screen" la " Descktop" si intrati in "Pain" apoi " CTRL+V si " Dcupati Imaginea " cher este asa de greu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CAre ii the end ca nu'mi aparethinking