anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa salvez imaginile de pe Photoinstrument? pentru ca nu merge cu save as.Sau daca nu spuneti-mi un alt program de modificat poze si care ocupa putin spatiu.

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zice'ti si mie codul pls
la id andreea_alexandrad
va rog frumoss
va roggggggggggg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai nu va mai bateti capu cu el este un alt program mai super decat photoinstrument programul tazz e super de 10 ori mai bun decat asta care il cautati. cautatil pe net sub forma de tazz log in

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blin...nu se primeste nu stiu dc?!sad

| eduardo122 a răspuns:

Inchidel si o sa-ti apara yes sau no

| eduardo122 a răspuns:

Mie nu-mi merge l-am si uninstalat l-am instalat din nou ca sa mi scriu din nou adresa de mail si key registration si nu merge!crying
Ma poate ajuta cineva?

| JeSuisElle a răspuns:

Incearca cu revenge@crew.com 02-UYNOGJIG merge 100% pentru ca si eu am incercat si mi-a merswinking

| rocks2396 a răspuns:

Buna.cine ma poate ajuta si pe mine sa salvez pozele modificate cu fotoinstrument.Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?:X

| Deea4ever a răspuns:

Pai trebuie sa te inregistrezi iti zic eu cum
Email: revenge@crew.com
si sub scrii 02-UYNOGJIG

| RYaXaR a răspuns:

Incarcati photo instrument repac

| kiddadeny a răspuns:

Bai...cum editezi o poza in photoscape sa o faci alb negru si sa faci o parte cfolorata:*
vreau si eu sa stiu... va rog

| Dragomir_Cosmin_Ionut_1992 a răspuns (pentru Deea4ever):

Eu m-am logat cum zici tu si imi zice Incorrect Product Key. If the product key was mistyped, please correct it and try again.

| rares_9443 a răspuns:

Incercati tot cu aceeasi adresa de mailrevenge@crew.com dar shimbati Registration Key. in loc de 02-UYNOGJIG incercati 02-OWZZYQQF, 02-OQXOLBFQ, 02-ZLVZVAAK

| rares_9443 a răspuns:

Sunt mult mai multe

| Deea4ever a răspuns (pentru Dragomir_Cosmin_Ionut_1992):

Hmmm..atunci iti poti instala un alt program de editat poze, numit PhotoScape, si cand intri in program este un fel de cerc si undeva trebuie sa scrie Screen Capture. Dai pe el si dai capture region, incadrezi poza editata pe photoinstrument si se salveaza pe pe photoscape happy

| Dnnx a răspuns:

Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes

| Dnnx a răspuns:

Deci iti zic eu modifici poza apoi dai pe "PrtSc SysRq"[print screen] pe tastatura dai paste in paint o decupezi si gta :* succes:*

| andrei1298 a răspuns:

Merge. mersi mult...