Mmm, Fi`ti si voi destepti!
Faceti un screen la Desktop si apoi dati un CTRL + V in Paint sau in orice al program si decupati imaginea!
E greu rau? )
Mie nu-mi merge l-am si uninstalat l-am instalat din nou ca sa mi scriu din nou adresa de mail si key registration si nu merge!
Ma poate ajuta cineva?
Bai...cum editezi o poza in photoscape sa o faci alb negru si sa faci o parte cfolorata:*
vreau si eu sa stiu... va rog
Incercati tot cu aceeasi adresa de mailrevenge@crew.com dar shimbati Registration Key. in loc de 02-UYNOGJIG incercati 02-OWZZYQQF, 02-OQXOLBFQ, 02-ZLVZVAAK
Buna.cine ma poate ajuta si pe mine sa salvez pozele modificate cu fotoinstrument.Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?:X
Am incercat cu emailu ala revenge@crew.com si codul 02-UYNOGJIG si nu merge. ma poate ajuta cineva?
Vreau sa salvez poze din photoinstrument da nu mere am facut cum a zis ''Raspuns anonim:;; cel de jos da imi apare incorecte cheie de produs
în cazul în care cheia de produs a fost scris greşit, vă rugăm să-l corect şi încercaţi din nou ce trebuie sa fac
Cine ma poate ajuta si pe mine? nu ma lasa sa salvez pozele. iar daca scriu acolo codul acela scrie ca nu e bun
pufuletzandreea întreabă: