anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa salvez imaginile de pe Photoinstrument? pentru ca nu merge cu save as.Sau daca nu spuneti-mi un alt program de modificat poze si care ocupa putin spatiu.

78 răspunsuri:
| Logout a răspuns:

Mmm, Fi`ti si voi destepti!winking

Faceti un screen la Desktop si apoi dati un CTRL + V in Paint sau in orice al program si decupati imaginea! raised eyebrows

E greu rau? laughing)

| Aniii a răspuns:

In the end imi dai si mie e mailu si pparola te rog

| eduardo122 a răspuns:

Inchidel si o sa-ti apara yes sau no

| eduardo122 a răspuns:

Mie nu-mi merge l-am si uninstalat l-am instalat din nou ca sa mi scriu din nou adresa de mail si key registration si nu merge!crying
Ma poate ajuta cineva?

| enma_6930 a răspuns:

Photoshine, photoskipe

| RYaXaR a răspuns:

Incarcati photo instrument repac

| kiddadeny a răspuns:

Bai...cum editezi o poza in photoscape sa o faci alb negru si sa faci o parte cfolorata:*
vreau si eu sa stiu... va rog

| andrei1298 a răspuns:

Merge. mersi mult...

| ady656 a răspuns:

Foto scape daca nul gasesti til dau eu

| rares_9443 a răspuns:

Incercati tot cu aceeasi adresa de mailrevenge@crew.com dar shimbati Registration Key. in loc de 02-UYNOGJIG incercati 02-OWZZYQQF, 02-OQXOLBFQ, 02-ZLVZVAAK

| rares_9443 a răspuns:

Sunt mult mai multe

| rocks2396 a răspuns:

Buna.cine ma poate ajuta si pe mine sa salvez pozele modificate cu fotoinstrument.Prima data a mers dar dupa aceea nu stiu ce are... cine ma poate ajuta?:X

| maria1995 a răspuns:

Am incercat cu emailu ala revenge@crew.com si codul 02-UYNOGJIG si nu merge. ma poate ajuta cineva?

| geoany a răspuns:

Vreau sa salvez poze din photoinstrument da nu mere am facut cum a zis ''Raspuns anonim:;; cel de jos da imi apare incorecte cheie de produs
în cazul în care cheia de produs a fost scris greşit, vă rugăm să-l corect şi încercaţi din nou ce trebuie sa fac sad

| blackberry_2686 a răspuns:

Cine ma poate ajuta si pe mine? nu ma lasa sa salvez pozele. iar daca scriu acolo codul acela scrie ca nu e bun thinking

| Danna_8868 a răspuns:

Ms mult am reusit:Xtongue