Salut,
Start-Control Panel - Printers and Other Hardware-Mouse-Pointers-Browse
Daca vrei altele, poti cauta pe net cursor mania, dar ai grija la virusi ca trebuie sa instalezi programul.
Ai putea sa iei cursor mania de pe net si poti sa pui mai multe chestii. Sper ca te-am ajutat:* Uite un link de unde il poti lua: http://www.brothersoft.com/downloads/cursor-mania.html
La START> Control Panel> Printers and Other Hardwares (sau Mouse daca esti in Clasic View) dupa care dai la Mouse iar dupa ce se deschide fereastra selectezi al doilea tab de sus "Pointers" si selectezi unul dupa care dai ok. Poti da si browse sa alegi din lista intreaga.
Buna,
Mergi la Start>>Settings>>Control Panel>>Mouse>>Pointers, acolo iti alegi din lista asa cum vrei sa arate pointerul soricelului.
Mult succes.
Intri la Start> Control Panel> Printers or Other Hardware> Mouse> Pointers> Browse> Alegi din lista de acolo ce-ti place> Apply si gata
Intra in bara de stare la start, apoi control panel, apoi dai la mouse, ti se deschide o fereastra si de sus dai la pointers si apoi dai browse si gasesti acolo mai multe modele.
Dar mai sunt si site-uri de unde poti sa downloadezi.
Sper ca ti-am fost de ajutor, poate dai si fundita :d
Buna. Ma numesc Ben si o sa va arat cum sa va schimbati sageata de la mouse. Dati la start la control panel si scrieti sus in dreapta mouse sau dati la primul scris in albastru si cautati pe acolo si gata.
Mie nu imi merge daca dau la start, dar daca dau pe internet explorer deasupra la google imi scrie si apare o sageata. Dau acolo si pot sa aleg dintre o gramada de sageti.
Daca ai windous xp dai click pe start, control panel, click unde scrie mouse pointers.
Iti alegi ce vrei. Cea mai faina sageata este manuta, tu alegi ce vrei.