Sa schimbi rezolutia doar, poti face si cu PAINT.Mergi la tine in calculator la poza ce vrei sa ii schimbi rezolutia si dai clik dreapta pe ea cu mousul.Se va deschide o fereastra si mergi la open with sau ceva de genul asta-alegi paint si poza se deschide in paint.Acolo in paint ai undeva RESIZE, dai clik pe resize si se deschide o fereastra unde tu poti face modificarea la rezolotie si treci cit vrei tu pe orizontala si pe vertical dupa care dai ok si gata ai o rezolutie de care vrei. Daca iti zice ca mai e o poza acolo cu numele ala schimbai numele pozei ce ai refacuto. Daca nu gasesti resize da clik pe file si de acolo alegi propriertise asta in cazul la wind 8.Acum depinde de la windows la windows, dar te descurci tu.Asta daca vrei sa umbli la rezolutie, insa calitatea daca micsorezi rezolutia va fi mai slaba. Daca vrei doar sa miscosrezi poza ca si marime a ionformatiei, adica in loc sa ai de ex 1 sau 2 Mb si vrei ca poza sa fie de stiu si eu Kb fara a schimba calitatea atunci tot acolo la paint dai save as in cazul in care ai windows xP sau windows 7 si poza se va micsora ca informatie sa o poti pune stiu si eu pe anumite siteuri care cer poze mici ca informatie sau altundeva unde doresti.