Nu iti trebuie card de memorie pentru a transfera fisierele de pe telefon in calculator si invers.
Iti trebuie doar un cablu de date. Daca nu ai poti cumpara de la un magazin de telefoane.:* Sper ca te-am ajutat. Funda?:X
Poi,ai cablu d date compatibil la tel si calculator? daca da transfreri normal ca si cum iei poze d p aparatul foto in calk,depinde si de tel, am incercat sa ajut, sper sa te ajute asta
Daca nu ai cablu de date la telefon instalezi bluetooth-ul cu ajutorul CD-ului care l-ai primit la bluetooth nu e mare lucru sa alegi unul din fisiere apoi next next si finish
Trebuie sa dai mai multe detalii (tip telefon, bluetooth -u de la pc sau ce ) In general ori iti da un cd la telefon ori mai nou in momentu in care conectezi telefonul prin usb iti da sa instalezi draivaru necesar pentru a copia fisiere, sa vezi mesajele, etc. Daca ai bluetooth la pc conecteazate la telefon sau invers apoi ai acces la telefon.
Daca nu ai card de memorie trebuie instalat un program special pentru tipul de telefon, ex Nokia- Nokia pc-suite
Aha pai si mi-ati putea spune ce driver imi trebuie? K pe net n-am gasit.Si mentionez ca am telefon Orange Malibu.
Anonymus100 întreabă: