| Piableu a întrebat:

Cum pot salva mesajele cu un prieten de pe facebook? Am cu un prieten aproape 10.000 de mesaje, cum pot salva discutia pentru a revenii poate pste cativa ani? Nu am de cand cu copy, paste, asa ca orice alta varianta e binevenita.

5 răspunsuri:
| Piableu explică:

Mesajele raman, poate se sterg dupa un numar, dar se pare ca la 10.000 inca se mai pastreaza...eu vreau sa stiu daca le pot trimite/lua din chat si sa le pun intr-un document word/pdf...adica sa am o copie de rezerva undeva, in afara de fb.

| Piableu explică:

Edit:Vreau sa trimit/preiau mesaje de pe facebook si sa le pun intr-un document word/pdf/sau orice altceva, pentru a avea o "copie de rezerva". Stie cineva cum?

| ViViAnALaNa a răspuns:

Pai mesajele se sterg la un moment dat,daca scrieti mult cele vechi se sterg, ai putea sa dai un print screen si sa dai paste in paint si sa faci o poza din asta, poza o vei salva pe stick sau ti-o vei trimite singur prin e-mail, intr-un anumit fisier, iar peste ani, daca nu se intampla ceva vor fi tot acolo si le vei putea citi happy

| sunshine15 a răspuns:

Din cate stiu eu, mesajele de pe facebook nu se sterg decat daca vrei tu sa le stergi, altfel iti raman acolo thinking
Sper ca te-am ajutat.

| Asadarsiatat a răspuns:

Incearca print screen.