Booteaza in Safe Mode si fa scanarea din nou. Normal sa nu poti fi devirusat cat timp sunt folosite fisierele alea. Pentru safe mode restartezi PC cu tasta F8 intermintenta pana cand apare meni-ul de SafeMode.
Iti recomand AVAST, dar asta e doar o parere a mea de utilizator fidel al acestui antivirus
Si eu am avut de lucru cu o probleme de genul acesta.Am rezolvato cu ajutorul antivirusului Avast pe care il gasesti aici :http://www.avast.com/en-eu/index
Am impresia ca e din cauza antivirusului Kaspersky,
asa se intampla la unele programe,de exemplu, mie imi spunea ca messenger este virus win32, dar nu e adevarat.
deci sunt 2 posibilitati:
1.ori antivirusul nu stie daca e virus sau nu(cel mai probabil)
2.ori ai virus,in cazul acesta cauta alt server de descarcat camStudio,sau descarca de pe site-ul original ca sa nu fie discutii.(mie la avast cand am facut un script sa-mi aprinda ledurile de la tastatura,tot ca si virus mi-l detecta si il muta in carantina)
Sfat:parerea mea, sincer:nu este bine sa ai mai mult de un antivirus in PC
ATENTIEaca vrei sa rezolvi de tot problema cu alarmele, dezactivezi antivirusul
, ai grija ce faci.Bafta!
Adica ma copii i-ati recomandat baietului ca cica sa foloseasca antivirus.Pai asta stia si el ma )) nati vazut ca folosea cashperschi? De ce nu ai dati baietului solutia? DECI atentie aicea: mai intai se identifica procese straine in task manager.Se da RESTART. Se apasa F8 pana se ajunge la fr de SAFE MODE. se alege safe mode.in desktop se da START RUN MSCONFIG STARTUP se debifeaza procesele straine.Se da restart. La fel F8.de data asta se alege safe mode with networking. avem retea.internet explorer. se scrie la cautare "bitdefender online".se urmeaza pasii si se lasa sa scaneze. dureaza cam doua ore juma poate chiar 4 ore. dar e ultra eficient. Cealalta varianta e cu programul UNHACKME. Dar e cam avansat. Succes.
Mda, e cam "varza" (dupa cum ai si pus titlul filmuletului).
Kaspersky mi se pare un antivirus destul de slabut. Descarca Eset Smart Security de pe www.eset.com (cea mai noua si mai dezvoltata varianta a antivirusului NOD, pe care eu il consider a fi cel mai bun), si cu siguranta iti va rezolva cele mai multe probleme.
Iti trebuie un antivirus bun sa curete tot si sa defragmentezi Hard Diskul daca vrei programul camstudio uite aici linkul de descarcare nu are virusi de aici il am si eu http://camstudio.org/ funda?