| puffy04 a întrebat:

Cum pot scapa de timeline? Se poate?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Nu se poate, link-urile pe care o sa ti le dea alti utilizatori TPU o sa ascunda timeline-ul doar pentru tine si doar pe browser-ul pe care instalezi ce instalezi tongue
Ai rabdare, o sa se schimbe si asta laughing In 2 ani s-a schimbat de vreo 3 ori.

12 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Desigur ca se poate - nu mai folosesti mizeria de Facebook si gata!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici:

http://www.tpu.ro/......k-daca-ai/

| Sorin24 a răspuns:

1. Dăm click dreapta pe scurtătura de la Chrome şi alegem Properties.

2. În căsuţa Target trebuie să adăugăm o linie de cod lasând un spaţiu după chrome.exe

Pentru Windows 7/Vista
–user-agent="Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)"

Pentru Windows XP
–user-agent="Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1) {acest lucru google chrome} Iar pentru mozila 1. Instalaţi următorul add-on după care daţi restart la Firefox – User Agent Switcher

2. Dacă aveţi butonul nou Firefox în stânga sus, trebuie să reveniţi la meniul vechi.Click pe butonul Firefox > Options > Menu Bar.

3. Acum mergeţi la Tools > Default User Agent > Internet Explorer > Internet Explorer 7

| puffy04 explică (pentru Sorin24):

Daca fac asta si la ceilalti imi va aparea profil normal si nu timeline?

| Sorin24 a răspuns:

Normal

Si va merge chiar daca folosesc google chrome? nu folosesc mozilla.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Sorin24):

laughing De ce prostesti copiii? Poti verifica simplu. Te loghezi pe alt browser si o sa vezi ca ai iar timeline, rezulta: ceilalti o sa vada cu timeline. E ca si cum iti pui o tema la browser si te astepti ca toti ceilalti s-o aiba.

| puffy04 explică (pentru Mădă0611):

Oricum mi-am dat seama ca a dat copy-paste de pe undeva pentru ca nu a stiut sa explice cand am intrebatlaughingMultumesc, Madahappy

| Mădă0611 a răspuns (pentru puffy04):

Orice modifcare pe care o faci in browser e doar pentru browser-ul respectiv si user-ul respectiv happy

| Sorin24 a răspuns:

Da..incerca prima varianta pe care ti-o dadui big grin

Am pus ala la proprietati...dar mai incolo nu mai stiu...nu am deloc mozilla si ma deruteaza treaba cu butonul firefoxworried

| Sorin24 a răspuns:

Mai mult de atat nu pot sa iti explic...Dar cred ca fusai destul de explict

Întrebări similare