Imeiul nu se schimba.Nu prin metode traditionale vreaus a zic asa se spune si despre mac-ul unei placi de retea. e destul de greu de explicat dar in primul rand iti trebuie nemesis suite pentru asa ceva si putina minte bolnava sa te joci cu schimbare de imei. Unu e foarte dificil, 2 o sa dai softul telefonului peste cap facand-ul sa inteleaga ca adresa lui fizica e alta si 3 nu prea cred ca ai nevoie de o schimbare de imei e prioritar telefonului si numai daca ai o replica care vrei sa o atesti originala in teste poate sa faci ceva de genu. hai ca am mai auzit de om care vrea sa-si resteze liftimeru dar schimbarea imeiului mi se pare chiar fara rost. Atentie certificatele Nokia din telefon sunt codate dupa imei daca vrei sa nu iti mai mearga nici o aplicatie fa si pasul asta
Imei-ul nu se poate schimba, fiecare telefon are propiul lui cod imei.IMEI=International Mobile Equipment Identity asa ca NU se poate schimba(chiar daca ma repet din nou).
Il duci la cineva care decodeaza telefoane si-i soliciti acest lucru sa-ti reseteze IMEI-ul.Si eu am un Nokia care la IMEI are numai 0 si merge perfect.
Sugi p--a ca n-ai ghete rosii, imeiul se poate rescrie de cate ori vrei si cum vrei iti pui tu serialul doar ca atunci când este cautat iti apare in "n" locuri si nu il poti localiza,