Luminozitatea o poti schimba la monitor.
Laptopurile au combinatie de taste pentru acesta. Citeste manualul de utilizare!
Daca nu-ti merg combinatiile de taste descrise in manual, atunci sunt doua posibilitati:
- ori nu ai apasat combinatiile cum trebuie
- ori tastatura /monitorul este defect
Combinatiile de tastatura se apasa astfel:
Fn + F8 inseamna ca apesi si TII APASAT cu mana stanga tasta Fn, DUPA CARE apesi SI tasta F8. La urma lasi intai tasta F8, dupa care eliberezi tasta Fn.
Deci, la o combinatie de taste prima tasta din combinatie se tine tot timpul apasat, iar urmatoarele taste se apasa cat timp prima este deja apasata.
Eu de unde sa stiu ca tu-ti folosesti laptopul fara toate driverele adecvate instalate?
Incearca sa intrii in BIOS SETUP si verifica daca functioneaza combinatiile de taste pentru reglajul luminozitatii.
Laptopul trebuie sa aiba reglaj de luminozitate si din combinatie de taste, fiindca nu toti il folosesc cu windows!
Eu la asta m-am referit, reglajul care este global (DOS, Linux, Unix, BSD, Windows etc.).
Instaleaza Re-loader sau KMSpico si activezi windowsul ( nu pot da link, cauta pe 1337x ). Asa scapi de toate problemele.
Ti-as sugera totusi sa cumperi windows-ul cand te decizi ca merita.
Au scos optiunea, ca o fi activat sau nu, nu poti schimba luminozitatea direct din windows 10, trebuie sa o schimbi de la monitor.
Am laptop..adică și dacă ai cheie tot degeaba?
DA.
Descarca programul asta -> http://www.softpedia.com/....../177b4/4/2
*Descarcarea incepe automat
Instaleaza-l si te lasa sa schimbi luminozitatea.