Click "Start">Control Panel>Sound, Speech and Audio Devices>Sounds and Audio Devices>din fereastra apărută te duci pe tabul numit "sound">din lista "Program events" selectezi "Start Windows">dai browse jos şi te duci la melodia pe care vrei să o pui, o selectezi, dai ok peste tot şi gata.
Vezi că merge numai format. wav să pui şi destul de scurte. Găseşte melodia pe care o vrei în formatul ăla sau converteşte-o din mp3 cu un program special(mai uşor ar fi aşa), taie partea pe care o vrei cu un program special şi pe urmă poţi să o pui.
Eu sincer nu m-aş chinui atâta pentru o prostie ca asta.
De aici:
Start
Control Panel
Sound And Audio Devices
Sounds
Melodiile trebuie sa fie formatul. wav
De cand am citit intrebarea stau si ma gandesc si ma gandesc si nu imi dau seama de ce melodia aia care tine 3 secunde cand deschizi tu calculatoru` te-ar putea plictisi?
Adica eu nici nu o aud, pentru tine inseamna atat de mult incat sa o schimbi?:-s
Voi faceti din calculator, nu stiu... il transformati si ce?
E o melodie frate. Face asa. De cate ori o auzi pe zi. 2 ori ca inchizi si deschizi plus niste restarturi plus alte 2 inchis deschis.
in fine
-si nu, nu stiu cum se face si nici nu ma intereseaza sa aflu, nu-mi complic existenta cu asta
Nu vreau sa te supar dar nu se poate.eu stiu fiindca si eu am vrut.si tata lucreaza cu calculatoare si nu se poate
anonim_4396 întreabă: