Apesi pe "am uitat parola " dupa care ti se va cere raspunsul la intrebarile alea 2, si pui parola actuala si cea noua, si gata.
Si daca nu mai stiu ce am raspuns la intrebarile alea 2, ce fac?
Nimic,s-a dus parola.
Alea sunt importante intocmai pentru a recupera contul, cat nu stii alea, numai ai ce sa faci.
Deschide pagina de mess si introdu ID'ul. Mai jos apare ceva "forgot your password". Dai click acolo si apoi vei incepe un proces de recupere a ID'ului.
Va trebui sa completezi (daca e cazul) raspunsul pentru intrebarile de protectie pe care le'ai pus cand ti'ai creat ID'ul.
In caz ca nu ai pus intrebarile atunci, va trebui sa introduci codul postal.
Intra pe sit-ul yahoo, sectiunea messenger, si dai la logare,scrii id-ul iar la parola, o scrii, si daca nu e buna, o sa ti apara sa dai, mi am uitat parola.Dai acolo, dar pentru a schimba-o va trebuii sa stii cele 2 intrebari la care ai raspuns cand ti ai facut id-ul
Sau ar pute fi ceva simplu, verifica caps lock-ul cand scrii parola. Sper ca te am ajutat, Funda
Poti apasa pe am uitat parola si asa o schimbi iar apoi cred ca poti sa intrii.
Nu poti sa mai faci nimic cu messul doar daca il lasi maxim 1 saptamana si apoi poti intra. Aceasta intamplare este din cauza ca cineva a intrat de mai multe ori pe mess fara sa iti stie parola (gresind parola)