Păi, verifică în bară jos în stânga dacă este RO și nu EN. Îți apare vreo tastatură acolo, când e selectată RO? Dacă da, dă click pe ea și alege Standard sau mergi la Keyboard Settings și dai Add la Romanian (Standard). Merge așa?
Bună! Diacriticele au următoarele taste:; pentru ș, ' pentru ț, [ pentru ă, ] pentru î, \ pentru â. Poți comuta ușor de la o limbă la alta folosind combinația de taste Alt (stânga) + Shift. Ca să schimbi setările tastaturii intri în Control Panel, Change keyboard or other input methods, Change keyboards iar la Advanced keys settings poți alege prin ce taste să comuți de la o limbă la alta.
http://www.google.ro/......tp?/search Sper că ți-am fost de folos!
Nu merge.
Da, acum merge. Nu era pe standard. Mersi, iti dau funda!
Nicio problemă. Sincer, funda îmi era opțională, nu tânjeam după ea fiindcă am destule.
Mai am o întrebare, totuși ( mai ciudată ). Acum că folosesc diacriticile, unde se află semnele mai mic si mai mare?
Și ghilimelele și apostroful.
Nu se mai află dacă folosești tastatura RO. Folosești iar combinația ALT+SHIFT pentru a comuta la limba EN sau o schimbi manual, doar așa poți.
Ok, mersi.
Hei, ce-i cu ?
Păi, verifică în bară jos în stânga dacă este RO și nu EN. Îți apare vreo tastatură acolo, când e selectată RO? Dacă da, dă click pe ea și alege Standard sau mergi la Keyboard Settings și dai Add la Romanian (Standard). Merge așa?
Da in bara de jos de la stanga si scrie RO sa nu pui pe EN. Daca iti apare o tastatura da click pe ea si alege Standard sau mergi la Keyboard Settings si dai add la Romanian.
Daca ai win 7, apesi pe sageata din bara de instrumente in dreapta.si scrie EN, apesi acolo si selectezi romana. apoi apesi pe :[ ]; ' /
SI le merge
Floricell_4708 întreabă:
just0stefana întreabă: