Da, ai dreptate. Am verificat acum. Mai nou, nu mai poti vedea prietenii comuni.
Dacă ai in față un laptop, deschizi Facebook, apoi lista de prieteni, apeși pe cele trei puncte din dreptul listei (sus),
"Editeaza confidentialitatea" și alegi "Doar eu", peste tot...
Atat.
Daca e deja bifat, nu mai apari in lista celorlalti, chiar daca aveti prieteni comuni.
De cand cu Meta, Facebook s-a schimbat putin, probabil pana se revine la setarile initiale.
Mie imi apar prietenii comuni si pe Facebook lite si la PC
Mie, nu. Nici măcar persoanei de lângă mine nu ii apar. Avem câțiva prieteni comuni. A setat la fel ca mine. Eu am pus totul pe "Doar eu", respectiv "Only Me". Amândoi avem lista de prieteni confidentială.
https://imgur.com/a/WkyrOX2
Cu puțin timp in urmă, ne puteam vedea prietenii comuni. Acum, nu.
De ce se întâmplă asta, nu știu, chiar nu am un răspuns.
Daca citesti ce scrie acolo normal ar fi trebuit sa apara si tie prietenii comuni...
Stiu. Textul e vechi, dar intre timp cred ca s-au mai schimbat puțin lucrurile, de când compania Facebook este acum Meta.
Și tu, și @Hydrangeaceae încercati să vă faceti lista de prieteni confidentială.
Apoi, intrati pe profilul unui prieten, care știti că are si el lista confidentială. Adică, să nu aibă acces nici macar prietenii la aceasta.
Nu am de ce să vă mint, v-am zis că la mine nu apar. Cu verificare!
Settings & Privacy
Privacy shortcuts
Privacy -> See more privacy settings
La Your activity schimba setarile sa nu mai fie pe public.
Cred ca asta rezolva problema ta