| AlyGreenEyes a întrebat:

Cum pot sterge un ID pe care nu il mai folosesc?
Am cateva ID-iuri si nu vreau sa pastrez decat unul.

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Multe persoane cred că nu se poate șterge un ID de Yahoo. Ba da, se poate, și este chiar foarte simplu. Dacă ești sigur că dorești acest lucru, trebuie doar să intrii pe: http://edit.yahoo.com/config/delete_user, te loghezi pe contul respectiv, intruduci codul de securitate, și apeși pe „Terminate this account". Din momentul în care ai dat click pe Yes, nu o să te mai poți loga pe acel cont, iar ștergerea propriu-zisă va avea loc în aproximativ 3 luni.
O zi bună!

4 răspunsuri:
| RazvanStefan a răspuns:

Nu ai cum sa stergi un id. adica daca l-ai facut nu mai poti sa-l stergi... dar la ce te deranjeaza... funda?

| Aℓida a răspuns:

Pai nu le poti sterge, eventual dai mass la toti cu id'u pe care o sa'l folosesti, apoi ii stergi pe toti din lista si le dai ig, asa se considera ca nu mai ai dc sa intri pe elwinkingsau schimba'le parola la intamplare si niciodata nu o sa poti sa intrii pe ele deoarece parola e la intamplarewinking

| Nokitochikushi a răspuns:

Nu ai cum sa îl ştergi, dar se şterge el singur dacă nu mai intri o perioada mai lunga de timp pe el.winking

| Aℓida a răspuns:

@pinter...eu nu am mai intrat pe un id de'al meu de 3 ani...si nu s-a sterswinking