Pai cauti de pe pc terminale...pana iti apare tel tau.si e exact ca si de pe tel! Sau daca intri in my computer si gasesti datele de pe tel... pur si simplu copy paste din calc in acel folder!
Selectezi telefonul pe care vrei sa trimiti... si ai sus o iconita care e pentru send file. Apesi pe ea si trimiti fisierele pe care vrei sa le trimiti. Succes!
Pai in primul rand trebuie sa ai portul blouetooth atasat de pc, apoi trebuie sa ai instalat driverul pentru a face transferul si daca ai un pic de rabdare sa inveti sa il folosesti in maxim 10 minute poti transfera date din pc in tel si invers
Pai dupa ce te-a gasit dai click pe tine si o sa iti apara asa galben iar acolo unde scrie Bluetooth Object Push service dai click dreapta pe el si dai send objects
O sa iti raspund eu pentru ca rasp tau mi-a folosit mie si vreau sa iti multumesc cumva. Pai alegi din telefonul tau ce vrei sa trimiti, dai trimitere prin bluetooth si daca ai in lista ta si numele pc-ului tau apesi pe el daca nu dai cautare aparate si cand l-ai gasit dai accept de la pc si gata...trebuie sa ai bluetooth-ul activat si la pc si la telefon dar asta cred ca stii deja. Daca cumva ai probleme poti sa imi lasi un mesaj.
Cand dau cautare nu imi apare numele pc-ului imi spune ca nu a gasit nimic :-s