anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot trimite email la toata lista de messenger fara sa stau sa-i adaug pe rand? Se poate?

Răspuns Câştigător
| JohnnyWalker a răspuns:

In Yahoo ai deasupra destinatarului To un buton Insert addresses, te duce la Address Book unde poti bifa toate adresele spre care vrei sa trimiti. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

8 răspunsuri:
| Doar eu_5952 a răspuns:

Acolo unde scrie cati prieteni ai in lista si cati sunt online dai ENTER apoi iti apare o fereastra si acolo scrii mesaju care vrei sa-l trimiti...:d kiss pup

| onlyArmina a răspuns:

Pai dai sus la mess la ACTIONS

dupa aia la SEND INSTANT MESSAGE...

apoi apeshi "Ctrl" si hasurezi la cine vrei sa trimiti msj sau tii apasat "SHIFT" de la ultimul contact pana la primul si asa ii adaugi pe toti

apoi scrii mesajul si dai SEND.

sper sa te descurci:*

| Mihai03 a răspuns:

Pur si simplu scrii adresele lor de email despartite de virgula in campul unde scriai de obicei o singura adresa de email.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga rebelchild daca am inteles bine tu te-ai referit la mass, mai citeste odata am zis mail.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog cititi mai bine nu am zis ca vreau sa dau mass, sau instant message ci mail. si vreau sa stiu daca ii pot adauga pe toti draga mihai fara sa ii scriu eu personal si sa pun o mie de virgule...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dai la messenger

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am incercat da sper sa mearga :
Deschizi yahoo mail, deschide contacts bifezi Sorted: Email address si dai Send email. Dupa care scrii textul si dai send.