Pustiule, lasa codurile si joaca cinstit. O sa te plictisesti de el daca trisezi...
Sati spun ceva nu te prea ajuta nimic trisatul dar daca chiar vrei sa trisezi trimite BIG 3795220 nu-ti da prea mult 20 mii uridium si ati ia 2. 60 euro incearca eu asa am facut joc de un an am goli full elite adica am tot pe el lasere scuturi generatoare tot trimite si vz ca ati va da.
Sal all
recent m-am saturat de crescut si m-am hotarat sa studiez cum si in ce fel pot sa fac uridiu fara sa platesc.La un moment dat am gasit pe internet niste bug[DO] cu care in prima faza am facut lev 12(toti prietenii mei au zis ca am bagat o suma imp de banii pentru a creste) in fine, am facut lev 12 dar eram dotat ca drq...nu aveam lasere fl3 sau, ceva sofisticat, si asa ca am apelat la un hacher care a combinat un cod de 7 cifre si m-a rugat sa trimit mesaj cu el,( in prima faza am zis ca e minciuna, am crezut ca vroia sa faca banii pe mutra mea dar pana la urma am zis ce'i de pierdut, si am trimis mesajul), sper surprinderea mea a mers nu am platit nimic asa cum mi-a promis iar cei de la D O nu s-au prins.trimit pe zi (ca sa nu se prinda cei de la D O) cate un mesaj, iar nava mea incepe sa semene cu una cu care sa nu ma fac de ras.in fine. cei care sunt lev 12 pot sa trimeata mesaj(mesajul este gratis garantat), cei care nu au lev 12 sa nu trimeata mesaj pentru ca ii va papa de bani rau de tot, aste-a fiind spuse, va las combinatia de cifre:BIG 3578039 trimite-ti la 1395, aveti atentie la spatiuj, si sa ne auzim cu bine
Daca vrei un hack uite aici este 100% incercat de mine uite trimiti sms aici si vei primi in loc de 6250 de uri 200. 000uri este incercat de mine si miau intrat BIG 5370649 la nr 1395 si vei primi un mesaj de confirmare ca ti s-a trimis 200. 000 uridiu si atentie nu-ti ia niciun ban la sms!
Hei baieti vreti uridium mult si gratis prima data va logati pe contul care vreti uridium.cititi pana la sfarsit.fiti atenti Big 4258601 la nr 1395 dar va trebuie 2, 60e dar in loc de 6250uridium va va da 500. 000uridium dupa ce trimiteti sms-ul dati F5 va va merge 100% o sa fiti uimiti credeti-ma! sau dacca vreti site cu programe va dau cu cea mai mare placere.lasati id de mess sau nr mobil va voi da sms cu site cu programe va voi explica cum se face, ok bafta.
Lol, ce raspunsuri... nu va luati de pe nici un site. singurul site de incredere e www.bestbots.ro --> cel mai bun bot si program pentru autoclick. succese
Ms man ca botul care il aveam eu nu era full
As vrea multt de tot sa am goliath nu conteaza daca e full elie doar sa am cine are goliath si sa plisctsit de dark orbit sa ma conctacteze pe adresa de i-mail dga.george@yahoo.com va rogggggg mult din suflet
Eu am aegis full lf3 si drone iris si fara sa folosesc hack sau sa bag bani in joc
mie imi place jocul asta si de placere ma joc
Daca trisezi la dark orbit te plictisesti pentru. ca nimeni din joc nu te mai baga in seama.
Salut!
Exista o modalitate de a ''trisa'' trimite BIG 10947743 la 1395 nu uita spatiu intre BIG SI 10947743 prin sms 2 euro si vei primi un cod si o adresa de email cand primesti codul trimiti codul la emailu respectiv si cel care se ocupa iti va umple contul cu 50. 0000 uridium. MULTA BAFTA!
MoarteadeCatifea întreabă: