| JusTPauL a întrebat:

Cum pot uploada niste poze pe facebook dar sa apara la altcineva nu la mine. Se poate? Daca da spuneti-mi dau funda.

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

NU merge! NU se poate!

| AdrianoB a răspuns:

Tu te auzi ce intrebi?

Oare cum crezi tu ca ar fi posibil asa ceva? Crezi ca Facebook e facut de catre un copil de 10 ani? Sau pentru un copil de 10 ani?

Normal ca nu se poate asa ceva. Asta ar insemna ca tu poti face ce vrei cu contul altuia. Nu t-i se pare putin asa anormal?

Poti face asta numai daca ai parola si username-ul celui caruia vrei sa-i pui poza, altfel, nu se poate.

Bafta!

| JusTPauL explică (pentru AdrianoB):

Eu zic ce am vazut la altii, uploadeaza o poza cu cineva de pe contul lui si nu stiu cum o trimite la cel care doreste el. Explicatie?

| AdrianoB a răspuns (pentru JusTPauL):

Uite explicatia:

El nu incarca poza la altul pe cont asa cum presupui tu. El incarca o poza cu un prieten de al lui de exemplu, iar dupa ce o incarca, foloseste functia "Tag photo" adica "Eticheta foto". Functia asta iti permite sa selectezi fata celui care este in poza cu tine si ii scrii numele. El fiind in lista cu tine, apare poza si la el in cont si este anuntat de catre Facebook cum ca a fost etichetat de catre tine. Daca vrea, el poate sa nege treaba asta si poza nu va mai aparea la el.

Facebook-ul asta are multe functii. Poti face mult mai multe chestii pe Facebook, chiar utile, si multi habar nu au. Este impanzit de copii de la 10 la 14 ani si il folosesc doar ca sa piarda vremea degeaba pe acolo si trimit cereri de prietenie la 1000 de insi si de fapt cunosc doar 20 dintre ei.

Sper ca te-ai lamurit cum sta treaba cu poza happy

Bafta!