| Laura_5858 a întrebat:

Cum poti afla adresa de acasa a cuiva daca ii stii numele? Era un program. l-am avut la un moment dat dar nu il mai gasesc. Stiu ca este cam ilegal, dar na...

Răspuns Câştigător
| hamsterx a răspuns:

Eu da...am auzit. e cam aiurea sa iti zic aici daca e iti dau msj privat.doar e ilegal, nu?laughing

| Eugen_Dima_1997 a răspuns (pentru hamsterx):

Da si mie boss

| Vasilescu_Tudor_2000 a răspuns (pentru hamsterx):

Da-mi si mie te rog pe Facebook sau comenteaza aici ca nu iti face nimeni nimic. Sau pe teryterylutnam@yahoo.com

| JuniorN a răspuns (pentru hamsterx):

Spune-mi si mia te rog in privat

| Catalin_Adrian_1992 a răspuns (pentru hamsterx):

Îmi poți spune și mie cum se numește programul?

| Gheorghescu_Marcel_Si_Mari_1981 a răspuns (pentru hamsterx):

Imi zici si mie care e programul?

16 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva!

cristian
| cristian a răspuns:

Poate reusesti sa-i afli numarul de telefon.
www.carte-telefoane.info/

| tarziu a răspuns:

@criticul laughing aia i'am facut'o colegului de munca si i'a picat fata laughing

| symo_2617 a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva...:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ala... ii pui numarul de telefon si tara, si vezi unde e.
Asta http://www.trackapartner.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un program mai vechi facut pentru politie care a ajuns la multa lume...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laura draga e simplu. daca e-mailul este format : lauradragan@yahoo.com id-ul este lauradragan... daca este:laura dragan@hotmail.com sau. it sau. ro sau orice alta forma sau terminatie id-ul este tot lauradragan.Ai inteles sau iti desenez?

| assus a răspuns:

Daca ti-a raspuns cineva pe privat da-mi si mie raspunsul pe yo_assus@yahoo.com te rog

| marius2506 a răspuns:

Buna ziua.si eu ma aflu in aceeasi situatie, am numele si CNP ul unei persoane care figureaza in niste acte vechi dar din pacate nu am nici adresa nici nr de telefon pentru a putea intra in contact.iar la politie mi au spus sa faca notarul o cerere in scris dar va dura ceva timp, in ideea in care timp nu prea este. poate cineva imi spune vreun program ceva daca intr-adevar exista sau orice alta modalitate prin care pot lua legatura cu aceea persoana fara sa fiu nevoit sa astept mult timp.multumesc

| Prodan_Oimp_1978 a răspuns:

Spune-mi si mie te rog

| Alex_Alex_1985_3QOv a răspuns:

Cum ot afla adresa cuiva