Singura posibilitate (am deja internet de la 2 ISP in zona care nu sunt prin satelit) - se pare ca nu ai citit intrebarea, sau nu intelegi despre ce este vorba.
Am un ISP care face reselling de servicii de la Digi printr-un lant de antene radio din oras pana la munte. Sunt abonat la ei de 5 ani si am cerut o solutie de a le copia serviciile si a le imbunatati.
Varianta a 2a e internetul prin 4g. Mi-am facut abonament la Orange si am primit router 4g care imi ofera un internet de viteza mai buna decat cea prin satelit, dar latenta e instabila in zilele innorate sau cand reteaua e aglomerata.
Cum sa fie SF cand tocmai am zis ca exista un ISP care ofera astfel de servicii?
Lasa legalele ca nu e bune.
1. Starlink de baza nu are ping de gaming, ci viteze mari si un semnal instabil,
2. Proiectul in Romania o sa inceapa din 2023 si o sa fie prioritizati cei care au platit in avans. E posibil sa se amane din nou si sa ajunga abia prin 2025+ la noi.
3. Pentru latenta redusa/ping de gaming au anuntat abonamente speciale care o sa te coste de 5 ori abonamentul de baza lunar, adica $500/luna. E posibil sa modifice pretul pentru tarile din Europa de Est, dar inca nu s-a zvonit nimic de reduceri/ajustari.
Cel mai bine, daca nu stii despre ce vb, taci, decat sa te arunci in seama aiurea si sa te faci de cacao.
Ce ISP are antene pe stâlpi bre?
Orice ISP care furnizeaza servicii de internet in zonele rurale, bre! Pune mana pe Gogu, si intreaba-l ca stie!
Cam irealizabil. Pe stalp public nu te va lasa nimeni sa montezi nimic. Plus ca deja te uiti la cateva mii serioase de euro doar in teorie, si nimic nu va opri pe nimeni sa iti fure echipamentul in zona muntoasa.
Pentru ca daca aveai consultai un profesionist care te lamurea in 15 minute, nu necunoscuti pe un forum de adolescenti. Mergi si tu pe PC Garage si Softpedia, unde is mai multi care is cu tehnica.
anonim_4396 întreabă:
sErGiUuuuuuuuuuuuuuuu întreabă:
ame93 întreabă: