| xSega a întrebat:

Cum poti sa reduci viteza la internet să meargă foarte greu?

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Daca vrei sa scada viteza de navigare, instaleaza un VPN, chiar si gratuit. Nu stiu cat te va proteja, dar iti va scadea viteza cu siguranta.
Sau foloseste ca browser Tor.
https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
Iti va asigura intimitate la navigare, dar scade mult viteza.

Daca vrei in alta parte, gasesti in setarile programului respectiv *, pui limita la Download 30 KB/s.

Daca vrei pentru un joc online, nu am momentan idei, dar ma intereseaza si pe mine.
(iar daca are cineva idei cum pot incetini internetul pe telefon, (pentru un joc), ma revansez via Paypal)

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Navighezi cu frâna de mână trasă

| sierra1 a răspuns (pentru sierra1):

Mai rar așa întrebări aiuristice. Chestia e că noi ceilalti nu "amendăm" întrebările idioate cu răspunsuri pe măsură.

| LPCTSTR a răspuns:

Descarci fisiere imposibil de mari (60 gb | referindu-ma la gta5 piratat laughing dar totusi viteza nu va scadea asa mult pentru ca pentru fiecare program, in functie de prioritate si alte caracteristici, sistemul de operare va stabili un echilibru si va atribui parti egale de banda intre cele doua programe care doresc sa o ocupe.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca ceva cu hide ip si va merge mai greu netul.

| ziftode a răspuns:

happy
ai doua posibilitati:
1. te duci in device manager, la placa de retea cu fir si la proprietati ai undeva ceva de genul "speed & duplex" care e pus pe auto negociation, il schimbi si pui 10M half duplex, si speri ca switch-ul sa iti inghita obraznicia si sa acepte o viteza "la moda" acum 25 de ani
la placa fara fir NU STIU, aia isi schimba viteza in functie de semnal, s-ar putea sa fie ceva prin programul explicit al placii daca ai, dar nu bag mana in foc
2. te duci pe router si cauti o sectiune QoS (quality of services), aia in teorie iti limiteaza viteza, apoi nu ai decat sa cauti pe google cum faci, eu stiu ca e acolo dar nu am sapat niciodata ca nu mi-a trebuit, asa ca... ai onoarea!

| AlexDarius3 a răspuns:

Schimbandu-ti netul cu cel de la o companie cu net mai slab (Telekom, Orange, RCS&RDS...etc) sau cel mai usor, punandu-ti un VPN cu net mai slab, programe nu stiu daca exista.

| AlexDarius3 a răspuns:

Inafara de VPN-urile cu care iti schimbi IP-ul nu vad alte programe.

| tottoshi a răspuns:

Upppsss! Toata lumea vrea viteza....si tu vrei sa o reduci...Te muti in Koreea de Nord.