| All4QuestionS a întrebat:

Cum reinstalez windows pe un SSD pe care l-am cumparat? Ma poate ajuta cineva cu indicatii sau un video unde arata cum se face.

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Introduci stick-ul sau DVD-ul in unitate si-i dai drumul. Apoi procedezi ca in video asta: http://bit.ly/2PnxpUQ

| Simpatic a răspuns:

Pai nu ai cum sa reinstalezi windowsul pe ceva ce abia ai cumparat pentru ca nu ai avut windowsul instalat, e ca si cum ar trebui sa te intorci in timp la un eveniment care nu s-a desfasurat.
Poti instala windowsul in acelasi mod in care instalezi si pe un HDD, numai ca tu trebuie sa cauti mai intai cum se partitioneaza acel SSD ca apoi sa alegi pe ce partitie sa instalezi sistemul de operare (windowsul).

| All4QuestionS explică (pentru Simpatic):

Este suficient sa bag ssd-ul in laptop si cand instalez windowsul voi gasi partitia de la SSD?

| alexboss2020 a răspuns (pentru All4QuestionS):

Monteaza SSD-ul in laptop vezi daca este recunoscut in BIOS si daca nu intampini probleme poti instala windows-ul.

| All4QuestionS explică (pentru alexboss2020):

Inca nu l-am cumparat ssd-ul si daca nu este recunoscut ce trebuie sa fac?

| alexboss2020 a răspuns (pentru All4QuestionS):

Daca nu este recunoscut inseamna ca laptop-ul tau nu suporta acel tip de SSD.

| Salontanul a răspuns (pentru All4QuestionS):

Atentie! Trebuie sa fii atent la slotul laptopului. Daca slotul este SATA, merge orice SSD cu SATA. Daca slotul este m2 trebuie SSD pentru m2. In rest este recunoscut SSD-ul.

| All4QuestionS explică (pentru Salontanul):

Stiu sigur ca suporta pentru ca am verificat si rasverficat, am intrebat si la PCGarage ce ssd este compatibil (pentru ca si laptopul si ssdul tot de la ei o sa il cumpar)

| Salontanul a răspuns (pentru All4QuestionS):

Eu n-am spus ca nu suporta. Doar sa fie acelasi slot. Aia cu "nu suporta SSD-ul" este o aiureala. Orice este pe sloturi SATA si m2 suporta SSD.