Ca sa poti revenii la chatul vechi doar la jumatate :1. ii dai click de setings/setari 2. dai click la '' Limit Availability 3. bifezi '' Nu sunt disponibil pentru '' fara sa bifezi acel '' da '', ii dai accept si o sa-ti apara in partea stanga persoanele care sunt online si idle in acest moment.
App. vezi persoanele online si idle in partea stanga numai daca dai '' Hide Sidebar ''
Si pe mine ma enerveaza la maxim! dar cred ca nu poti reveni la cel vechi dar daca afli imi poti trimite si mie un mesaj si sa'mi spui cum! :*
Da stiu nici mie nu-mi place dar face book-ul l-a schimbat pentru doteadunda / sau pana cface altul nou dar asta va dura cativa ani...deci trebuie sa ne chinuim cu uratu asta
Poti sa revi la cel vechi! dai acolo la setari jos de tot si vezi ca scrie jos Hide Sidebar, dai clik si al ai din nou
Stiu ca e prostie dar e noul model de chat si nu se poate reveni la noul model ...stiu si mie imi mi`e ciuda ca super nasol.da nah.asa au hotarat cei de la fb
Cum revin la chat`ul vechi de la Facebook? pentru ca asta noua e o prostie, nu e bun deloc. funda:*:*:X
YzuD întreabă: