Nu ai cum.Fișierul tău este într-un format salvat pentru a fi procesat în viitor numai cu Adobe Premiere Pro.Acest proiect Adobe trebuie convertit cu ajutorul programului Adobe Premiere Pro folosind exportă(parcă) sau salvează ca. de unde la tipul fișierului vei alege mp4, dacă este disponibil, dacă nu avi sau flv(oricum și de alegi flv sau avi de exemplu tot în mp4 va fi convertit de Youtube, dar își va pierde din calitate), îl salvezi unde vrei și apoi îl încarci.Succes
Hmm incearca sa dai click dreapta pe el, dupa aia open with, si dai la other programs si cauti acolo sa il faci in format BS player sau stiu eu ce alte programe de genul ai.
Sper ca te-am ajutat
Nu merge, spune " BS.Player nu poate reda fisierul media.
Nu aveti codecurile necesare instalate, fisierul este compromis sau nu este un fisier media. "
Ceva normal.Fișierul tu trebuie finalizat folosind Adobe premiere pro, și anume trebuie procesat într-un format video89flv,avi,mp4 wmw, etc).
Mă mir că încă mai folosiți programe expirate ca Bs player, care după ce ca e virustat din matriță și face exact același lucru ca Windwos Media player + Windows 7 codeck pack, ba mai mult Windows 7 codeck pack are codec-uri și prentru redare de fișiere 3Gb, ceea ce BS playerul ce expirat nu are.
Am incercat si prin open with BS player
si imi spune " BS.Player nu poate reda fisierul media.
Nu aveti codecurile necesare instalate, fisierul este compromis sau nu este un fisier media. "
Chiar as vrea sa fac videoclipul, am stat cateva ore la editat si cand era gata, nu puteam sa-l uploadez...