Pai procesorul este cel mai important si placa grafica, deci cauta ceva cu un procesor Intel Core 2 Duo si o placa grafica de cel putin 512 mb si 2Gb DDRam 2 si e ok iesi cam la 15 milioane inclusiv cu un monitor LCD Samsung de 17 Inch.
Da, cum a spus si luchass, conteaza si de cati bani dispui. Sfatul meu, totusi, ar fi sa te orientezi la ceva cu un procesor bun (gen: intel core 2 duo). Bafta!
Azi am comandat si eu un pc, pe care il consider decent, adica: core 2duo E7500, placa baza intel, memorie dual chanel kingmax 2x1 Gb la 800 Mhz cl 5 (compatibila cu placa de baza), hdd Wd 640G cu 32 buffer, o placa video geforce 9600 si o carcasa, totul la 1400 roni. Initial ma gandeam sa iau un core i7, dar cred ca peste 2 ani o sa fie cam la acelasi pret cu asta. Oricum, orice ai alege, numai procesor intel core 2 duo sa fie, si nu core duo sau AMD. Atentie la RAM sa fie compatibil cu MB-ul (clasa si viteza). Placa video e in functie de ce ai nevoie (jocuri sau grafica sau doar office) se spune ca nvidia ar avea drivere mai stabile.
PS. cel mai bine spune pentru ce ai nevoie si vei afla raspunsuri mult mai bune.
anonim_4396 întreabă: