| Drax a întrebat:

Cum să îmbunătăţesc racirea unui laptop?

Răspuns Câştigător
| filipm2001 a răspuns:

Daca nu l-ai curatat niciodata, du-l intr-un service sa-l curete de praf. Si suplimentar poti sa-ti iei un cooling pad (de preferat cu ventilatoare). Eu am unul si sunt foarte multumit de el: http://goo.gl/tuqXh
Succes;)

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Raspuns corect: pune-l pe doua carti care sa lase sa treaca un curent de aer pe sub el. Daca ai bani cumpara un suport special pentru laptop cu coolere. Sunt foarte bune.

| Zoricutzu a răspuns:

In afara de suport cu incă un ventilator, curatarea si ungerea ventilatorului cu ulei siliconic ar mai fi ca cineva care se pricepe, sa inlocuiasca pasta termica dintre radiator si procesor cu una noua ( daca laptopul e ceva mai vechi se poate ca pasta existenta sa se fi umplut de praf ceea ce îi modifica proprietatile termoconductoare ) happy

| Zoricutzu a răspuns:

Trebuie sa spun ca am lucrat cu aparate de masura a temperaturii, intr-un mediu "mai prafuit " si lunar trebuia ca sa schimbam o pasta termoconductoare ca aparatura ( e drept cam veche) sa functioneze corect.

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Sunt de cumparat la altex am vazut niste suporturi care se pun sub laptop si au un fel de ventilator. am vazut la cineva si mi-a zis ca e eficient thinking

| Drax explică:

@ sorin e deja pus dar nu functioneaza. @misukin o sa incerc sa cumpar, multumesc pentru sfaturihappy!

| Drax explică:

@ zoricutzu, laptopul are cam 6 lunisad. Deci nu e chiar asa de vechi!

| continuum a răspuns:

Folosesti o tava de fier pe care o pui sub el.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca ai un cooler.
Scoate-i bateria, asa va rezista mai mult fara sa se incinga prea tare.
Tine-l intotdeauna pe birou, sau pe o suprafata dreapta.
mai cauta informatii sau vezi ce raspunsuri mai primestibatting eyelashes

| Alinutaaaalina a răspuns:

Baga-l in congelatorlaughingo colega asa a facutlaughingsaraca l-). uuuffflaughing