Simplu intri pe www.ucoz.com si mai departe iti apare un buton mare verde Get Started! spesi pe el si completezi toate datele
Heeei nu exista youtube? scrie acolo si iti da rezultatul cat de greu era!?
Eu am trecut un curs gratuit, despre cum sa-ti faci propriu site ...despre curs poti citi aici mai detailat, real este super, totul de la A la Z.: http://victor-bahnari.com/......-site.html
Buna Catalina,
Ca sa iti explic cum se face un site personal poate dura foarte mult, in schimb pot sa iti creez un site personal la un pret de nimic, 10-20 lei in functie de timpul de lucru.
Ca sa iti formezi o idee asupra cunostintelor mele de web designer poti accesa siteurile:
www.olariu.info
www.olariu.info/turism
www.olariu.info/proiect.
Acestea sunt proiecte personale, realizate din pasiune, respectiv pentru atestatul meu.
Astept raspunsul tau la vasilica. olariu@yahoo.com.
Sper ca pretul este destul de accesibil.
Da, e foarte usor. dar depinde ce fel de site vrei sa faci pentru. com,. ro,. eu (domenii) iti trebuie bani cash. pentru siteuri fara domenii sunt gratis incearca pe www.piczo.com, www.hi5.com, www.blogspot.com, www.forumgratuit.ro...
Nu e prea simplu deoarece trebuie sa ai ceva cunostinte de programare. prima data trebuie sa-ti faci o schema a site-ului (adica ceea ce vrei sa contina el), apoi sa editezi site-ul folosind atat link-uri interne cat si externe (la alte site-uri cu tematica asemanatoare). La final trebuie sa-l gazduiesti pe un server si sa-l indexezi in motoarele de cautare. Daca esti hotarata sa incepi munca o sa caut sa te ajut. Adresa de mail a mea este guerrier68@yahoo.com