Ii faci un live demo si cu asta basta. Si in plus ii dai sa citeasca ceva despre cat de mort e Windows XP si la ce riscuri imense de securitate se expune continuand sa il foloseasca.
Poti sa iei distributiile la rand pana gasesti ceva care sa ii placa - lubuntu, xubuntu, poate chiar ceva minimal gen puppy. https://www.linux.com/news/best-linux-distros-2016
Poti sa-mi dai unde scrie "cit de mort e Windows XP si la ce riscuri imense de securitate se expune continuind sa il foloseasca."
Sunt nspe articole pe tema asta. Un pic de Gugal, cu spor?
http://home.bt.com/......3972474326
E suficient sa te uiti ca daca Chrome nu mai ofera versiuni noi pentru XP, treaba e serioasa. Incet-incet, nu o sa mai ai absolut nimic pentru el la zi.
Nu m-a convins articoulul tau. Mama foloseste FF.
Nu trebuie' sa te convinga nimic, daca tie ti se pare ok sa folosesca in continuare un sistem care nu mai primeste update-uri de securitate de doi ani si amenintari apar zi de zi, go ahead. Nu ma plateste nimeni sa stau sa caut acum chestii care sa te convinga.
La cat foloseste mama ta calculatorul sigur nu se expune la niciun risc de securitate.
Cat de mort e Windows XP si la ce riscuri imense de securitate se expune continuand sa il foloseasca - eu am windows 7 ultimate si nu folosesc auto update ca nu sunt sigure updateurile de windows mai nou nu am absolut nici o problema, alt pc a meu are xp sp3 si nu face update (care nici nu mai sunt) si nu are nici p dr*q.
Lubuntu? pfff. Windows XP sp2 e foarte bun.Imi zici setarile pc-ului tau (ram, procesor, placa video). funda?
CPU
Intel Core Solo @ 1. 86GHz 25 °C
Yonah 65nm Technology
RAM
512 MB Single-Channel DDR2 @ 265MHz (4-4-4-12)
Motherboard
Intel Corporation MPAD-MSAE Customer Reference Boards (U1) 26 °C
Graphics
Default Monitor (1280x800@60Hz)
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
Hard Drives
98GB Hitachi HTS541010G9SA00 (SATA) 22 °C
Optical Drives
MATSHITA DVD-RAM UJ-841S
VUZ 74PINW1M7W SCSI CdRom Device
Audio