Bună! Nu vreau să te dezamăgesc (ca să fiu mai amabilă), dar nu poţi şterge întrebările. Cel puţin tu nu poţi.Cauţi userul RalucaTPUro şi îi trimiţi un mesaj cu link-ul întrebării şi îi spui că vrei să ştergi întrebarea. Dacă o interesează de ce vrei asta îţi trimite mesaj că vrea explicaţie, dacă nu, nu. Sau cum au spus şi colegii mei, dai sus la CONTACT şi acolo faci acelaşi lucru ca şi mai sus, doar că trebuie să fi concisă şi să dai o explicaţie clară, reală şi cu un motiv întemeiat. Succes! Fundiţă?
Poti trimite un mail adminului, de sus la,, contact" si spui care e intrebarea, si de ce vrei s-o stergi. Daca motivul e plauzibil, atunci iti va fi stearsa.
Cica trimiti un mesaj sus in dreapta la CONTAC si scrii acolo sa ti se stearga intrebarile. dar am trimis si eu aseara sa mi se stearga toate intrebarile si vad ca inca nu mi s`a sters nimic.
Buna. E randul meu sa te ajut.;)) Aceasta intrebare a mai fost pusa aici. http://pinky.tpu.ro/adolescenti/pot-sa-imi-sterg-intrebarile-de-pe-tpu/
Nu stiu daca poti dar chiar sunt si eu curioasa.Cred ca cel mai bine e sa te gandesti bine inainte si sa o pui anonim.
Incearca sa pui in loc de intrebare ceva degenul "Vreau sa-mi inchid conrul pentru ca ma critica cu totii" sau ceva degene.Si eu am facut asa si pe ziua urmatoare mi s-a inchis