Folosesti Brave sau o extensie adblock pe PC si YouTube Vanced pe telefon (daca e cu Android).
Suntem saraci, doar traim în Romania.
Ai nevoie de versiunea premium, deci cea cu plată lunară, altfel nu ai cum.
Ma voi muta curând pe dailymotion. S-a ajuns rau platforma Youtube.
Sunt enervante reclamele, dar pe Dailymoton nu găsești muzică .
Folosesc deezer, shazam. sunt variante.
Are peste 2 miliarde de vizitatori. Deci nu a ajuns chiar așa de rău.
Bine de tine dacă le găsești acolo.
SoundCloud, Jamendo, Bandcamp ftw! P.S. Pentru divertisment video in general si chiar si ceva muzica, incearca Vimeo.
Da, dar parca tot mai bine era la început.(fara reclame)
Bun SoundCloud. Pe celelalte le voi încerca mai tarziu.Merci.
Plusez si cu MixCloud, ca l-am omis mai devreme.
Ei din ce vrei să trăiască. Crezi că serverele și tot restul e gratuit?
Nu știu care din ele e cel official.Vanced simplu cu 10k descarcari?
Traiau bine și înainte sa bage reclame, dar dorinta de lacomie e mare.
Nici la TV nu vezi asa ceva, o reclama din 2 în 2 minute, ce naiba.
Ori ma uit, ori joc un joc video prin click skip.
Nu mai merg adblockurile care inainte mergeau de minune, gen uBlock Origin...
Tu în locul lor ce ai face, la asta te-ai gândit?
Îmi pare rău că am întârziat cu raspunsul, am fost absent o perioada. Dar, revenind cu un raspuns la întrebare, as proceda în felul urmator, as reduce reclamele pana la o reclama pe videoclip, as elimina reclamele care nu aduc niciun beneficiu pentru telespectator (demo-uri tracks gen 5Gang, intr-o gaming si alte reclame de publicitate ieftine) si, m-as rezuma strict pe satisfactia telespect. decat pe profitul clientului fidel.
Sau poți folosi Youtube vanced care e gratis și nu dai bani la Youtube. Cu Youtube premium nu poți să vezi dislike-urile, nu poți să scoți ecranele finale adică alea de apar aproape de finalul videoclipului și apeși pe ele și te duce la un alt videoclip, nu poți să scoți sigla videoclipului, nu poți să scoți butonul de Cast, nu poți să scoți cardurile informative, nu poți să scoți community posts, etc. A da și cu Youtube premium ai interfața la Youtube oribilă și nu poți să o ai veche gen versiunea 17.
Youtube vanced nu e bun numai să scoată reclamele. Deci efectiv e genial!
Singurul lucru care trebuie să faci e să cauți o versiune bună de yt vanced. Eu de exemplu după ce am șters "yt premium" gen un fel de vanced pentru că începuseră să îmi apară reclame pe home page, nu am mai găsit fișierul sau o versiune la fel. Dar am găsit după nici 10-20 de minute o aplicație mai bună și mă bucur că am găsit-o.
Singurul meu dubiu e că nu știu cât va ma rezista vanced pentru că practic o foarte mare parte din vanced e că are design-ul vechi de la Youtube. Și cu cât actualizează mai mult ăștia de la Youtube aplicația cu atât mai mult există posibilitatea ca vanced să nu mai funcționeze cum trebuie sau deloc.
Folosesti Brave sau o extensie adblock pe PC si YouTube Vanced pe telefon (daca e cu Android).
Multumesc, dar am rezolvat.
Vezi ca - google baneaza utilizatorii cu adblock.
Uite, Lospa, pe langa alte subiecte, vorbeste si despre asta in clipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=fqPMVxIQt-4
Da, doar ca eu folosesc o aplicatie YT clona (Vanced) si nu e necesar sa ma loghez.