Pai instaland windowsul daca il ai pe sidiu daca nu poti sa iti duci unitatea sau exista un program in care cat timp este activat adica o luna orce joc sau sit orpe ce ai intra nu tii se baga virusii. si depinde si ce winsows ai. daca ai vista crede-ma ca nici nu ma mir ca tii virusat incearca si uh windows 7. Cam asa poti scapa de virusi. Eu am programul ESET NOD32 ANTIVIRUS 4 este foarte bun
Daca vrei sa scapi de virusi, adware, malware, toolbar-uri care nu se dezinstaleaza, curatare browsere si registri... iti recomand YAC antivirus, eu il folosesc de aproape 1 an de zile si nu mai am probleme cu virusii.
Partea buna la YAC este ca e 100% gratis, nu trebuie cumparat si nu expira.
Daca te hotarasti sa il incerci il poti descarca de aici http://goo.gl/G8orkA
Succes!
Cel mai usor un format degeaba pui si cel mai bun antivirus ca virusi o sa iti ramana in windows
Depinde ce tip de virusi si in ce zone ale corpului se gasesc.De obicei se trateaza cu antibiotice.
Doamne nu m-am uitat la categorie. M-am gandit ca vb de virusii normali nu cei de pe pc.
Ia un antivirus gen nod 32 de pe vreun site...sau cel mai bun ar fi Malwarebytes' Anti-Malware...succes scapa de ei
Baga un antivirus profesionist gen avira antivirus, nod 32 antivirus, Kaspersky Antivirus, Panda Antivirus, F-Secure Antivirus
sper ca te-am ajutat
Instalezi un Antivirus(scrii pe Google: "download antivirus" si alegi), si dai de mai multe ori sa scaneze complet, apoi "omori" virusii din carantina. Usor, nu?
Succes!
Schimba windowsul si ai grija ca ala care nu mai e bun sa-l stergi deoarece el se salveza si apoi trebuie sa-ti schimbi din nou windowsul si chestii din astea e da e ceva mai complicat da te descuri uh baftaaaa!
AntiVir e foarte bun, am avut 23 de virusi in calculator si am instalat acest program si m-a scapat d virusi si inca il mai am instalat e foarte bun http://www.free-av.com/
Doamne ce raspunsuri slabe cel mai bun antivirus dr web cure it e de ajuns o scanare cand iti merge pc-ul greu si ajunge rezolva erori trojeni si cei mai gravi virusi elimita scripturile din pc pe scurt cam tot ce te enerveaza eu il folosesc cam o data pe luna si merge perfect nu am probleme
Virusii sunt destul de periculosi si antivirusii nu sunt mereu solutia perfecta dar primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa reinstalezi windows si sa-ti faci un user protejat (control panel > user accounts > create a new account > limited account) cu care poti sa navighezi linistita pe internet (nu poti sa instalezi programe dar nici virusii nu mai au dreptul de a se instala) ...pentru a instala programe trebuie sa te loghezi pe userul principal (cu drept de administrator) succes
Degeaba bagi antivirus virusi tot raman singura cale e de a formata calculatorul
Cu un antivirus de ultima generatie gen kasperski sa ii poata vedea sau in cel mai rau caz trebuie instalat din nou windowsul la calculator
Ientri pe ww.google.com apoi cauti antivirus NOD32 4 si il downloadezi de acolo dai scanare si vei scapa