| VictorSilviu a întrebat:

Cum scap de virusul ala de pe mess:,, is this you on pic? http://my-pictues.net/photos.php "

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

E foarte simplu trebuie sa umbli inde a fost instalat yahoo Tre sa te duci la programe files ceva de genu
Orcum eu mi l-am facut singurel fara sa bag windows si etc
asta sa va fie invatatura de minte sa nu mai luati orce de la orcine pe nethappy
a da si mersi pentru link de virus ca il cam cautam de multbig grin

| alecs871 a răspuns:

Nu o sa mearga doar de la reinstalat yahoo. Eu, i-am reformatat partitia unde avea yahoo-ul (teoretic unde si-a bagat coada si virusul) si tot nu a fost indeajuns, a trebuit sa ii reinstalez windows-ul.

| alecs871 a răspuns:

Sau, a mai fost acum cateva luni un virus tot asa, pe mess, care era putin mai "fraier", de el scapai daca ii dadeai End Task din Task Manager (era un progamel mic si trebuia doar inchis) si dupa intrai in folderul cu windows si stergeai 2 fisiere (care erau virusul) dar la asta cu photo nu prea stiu exact cum e, la ce sa dai end task si ce fisiere sa stergi din windows...

| cilion_5256 a răspuns:

Mda lume. pentru virusi adica spam de genul esta e nenorocirea asta ce va framinta. este un bun leac. antivirus. trebuie sa nimiceasca tot felul de kk... recomand : norton internet security asta sitie si are leac pentru toate.

| VictorSilviu explică:

Imi dai un link de pe care l-as putea lua free?

| VictorSilviu explică:

Bun, alt antivirus...imi dati link de unde pot face rost de unul free si sigur?

| Ana a răspuns:

Ori iti reinstalezi windows-ul ori iti instalezi un nou antivirus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa stergi Yahoo`ul si sa il reinstalez incodat`

| ada_1591 a răspuns:

Eu am instalat un trial de la anti virusul malwerbite si am reusit sa-l sterg