La mine nu-i problema am Norton(ANTI VIRUS)! Virusul ala se poate obosi cat vrea ca dau scan si una doua se duce in iad..
Nelule,
Esti as`a demn sa`te numesc "'Einsteinu' TPU'lui"'. Tu stii multe lucruri/Te interesezi doar pentru problemele noastre.
Esti demn de locul 1!
Ai merita sa fii un administrator al Tpului tu esti singurul ce raspunde asa explicit sau asa de multe variante Esti foarte ajutator. Esti idolul meu "NeluLe"
Salutare NeLu!
Am o situatie, daca imi poti fi de ajutor, fac cinste. Cred ca isi fac de cap niste 'elemente' prin laptopul meu, pentru ca de 2 zile memoria CPU sta la 100%, cu variatii dar nu scade mai putin de 50%, si asta foarte rar. Undeva peste 90 e media. Am incercat sa descopar ce mananca atat de mult, dar nu vad nimic suspect. Sau poate nu ma pricep. In fine, cautand pe nea Gogu am concluzionat ca Malware Bytes mi-ar fi de ajutor. L-am instalat, totul ok, dar cand dau sa il rulez, nu se deschide si apare urmatoarea eroare: Run-time error '339': Component 'ieframe.dll' or one of its dependencies not corectly registered: a file is missing or invalid. Precizez ca am incercat sa il rulez si din Safe Mode, dar apare aceeasi eroare. Ma poti ajuta? Ms anticipat!
Descarca Kaspersky Virus Removal Tool
http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool-register
Instaleaza-l, scoate cablul de Internet/modem/etc, opreste protectia real-time(scutul) a antivirus-ului instalat in PC si scaneaza full cu acest utilitar.La terminarea scanarii posteaza un log aici si apoi dezinfecteaza/sterge toate fisierele detectate.Restart,activeaza protectia antivirus, conecteaza cablul de internet/modem/etc.
E mai eficienta metoda lui @neluL. iti reformatezi pc-ul. instalezi. toate driverele. etc. si poti sta 1-2:30 H. Pace.
Eu nu gasesc nici un buton start unde este am win 8 adica la taskbar sau cum?