Pentru Yahoo: Intri pe profilul tău Yahoo ''Yahoo! România Profil'' -> când ai ajuns acolo, sus în dreapta sunt trei iconițe, alege-l pe ultimul ''Configurații' -> ''Informații cont'', dă-i click pe editare și va trebui să-ți bagi id-ul și parola pentru securitate, după care schimbi nr. de tel. și dai pe salvare.
Pentru Gmail: Intri în gmail -> Setări (în colțul dreapta-sus) ->alegi din listă ''Setări'' -> ''Conturi și importare'' -> ''Modificați setările contului'' -> ''Schimbați opțiunile de recuperare a parolei'' și prima variantă care îți apare este telefonul mobil -> îl editezi, dai pe salvare. GATA! Sper că te-am ajutat!
Pentru yahoo informatii aici =>
https://help.yahoo.com/......n2717.html
iar pentru Gmail aici =>
https://productforums.google.com/forum/#! topic/gmail/f7DBHnPLZi8
Sper ca iti sunt de folos. Spor!
Salutare am o problema la yahoo cum imi pot dezactiva acount key daca nu mai stiu codul?
Nu am parola si nr e un nr de Italia ce nu mai am acces
Cum mă pot autentifica pe yahoo daca nu mai am numărul de telefon pentru confidențialitate nu al mai am
Da dar eu înainte sa intru pe cont imi zice ca imi trimite un cod pe nr de tel si nu il mai am
Am aceiasi problema cu un cont de yahoo mail, nu ma lasa sa bag parola, nu am adresa alternativa de email activata pe el iar numarul de telefon l-am gresit... am bagat 3 in loc de 2 la sfarsit... Cum il pot recupera?
Cum sa imi recuperez afresh de mail, nu mai am acelasi nu mar de tel
Nu mai am nr de telefon pe care îl aveam la yahoo mail și nu mă pot conecta
Nu pot să acceseze contul de email si am un număr de românia care e expirat
Nu pot intra pe emailul meu pentru ca imi cere nr de telefon, dar eu m-am schimbat nr de telefon. Vreau sa știu cum imi redeschid acel cont de email
Ma intereseaza sa le sterg pe cele vechi.ca am sters dar tot apar ca nr de recuperare
Ma poți ajuta să-mi zici și mie cum schimb numărul de tel dacă nu mai am numărul
Nu ma pot connecta la adresa mea de yahoo.mail si nu stiu cum sa schimb numarul de tel