Cauti pe google host-uri de blog gratuite (free blogs, free blog hosts, etc) si iti faci cont pe sait-ul ales. Cel mai probabil, adresa blogului tau o sa fie cont.domeniuhost.com/org/net. Pe adresa principala a host-ului o sa ai un login cu username-ul si parola ta, care te va duce automat la pagina de administrare a blogului tau. Daca ai intrebari iti stau la dispozitie.
Numai bine, Shin
Poti sa incerci www.ucoz.ro, probabil cel mai simplu sistem prin care poti sa-ti creezi un Blog ori Site GRATUIT! Se adreseaza tuturor, incepatori sau avansati, vine cu o interfata in limba romana si adresa de tip nume.ucoz.ro!
Aici poti sa te inregistrezi: http://www.ucoz.ro/register
Mult succes!
Depinde eu stiu doar pagian web scrii pe google creare pagina web gratuita si iti da un nume nul mai stiu incepe cu "G".
Un site gratuit si usor de facut este WebGarden cauta pe youtube si vezi ca da mult succes.HuSh3r
Platforma WordPress de blog gratuit gasesti pe www.bloguest.com. Tot acolo gasesti si pasii de urmat. Succes!
Pai este o intrebare simpla mai bina sa iti faci cont pe g mail intri pe le si iesi si scrii www.blogspot.ro si dai click pe incepeti