| IoanaAndrei a întrebat:

Cum se face ca avem o tara asa de **** incat, desi suntem in UE de 4 ani, Amazon tot nu trimite orice fel de produs (de exemplu unele electronice) in Romania?

4 răspunsuri:
| titi a răspuns:

Tu ce ai facut pana acum ca sa nu mai avem o tara de ****? Daca raspunsul e :"nimic", atunci eu iti spun "uite, de aia".

| titi a răspuns:

Crezi ca eu nu vad ce se intampla? Asta nu e un motiv ca sa-ti numesti tara "de ****".Ca cei care ne conduc sunt de rahat, asta-i alta treaba.Chestia e ca sunt destul de smecheri si de destepti incat fac treaba asta de 21 de ani.

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Da stiu. Avem o tara de rahat.Ce sa facem?
Cei din American nu trimit aici produse.
Si eu am incercat sa cumpar la IMVU unele produse si nu imi da voie pentru ca produsele respective nu sunt valabile in Romania.
Este cam naspa.
Incearca sa comanzi din alata parte.Sunt multe site-uri care fac livrare de electronice acasa sau prin posta.
Eu vara trecuta am comandat pe net un suport de ventilatie pentru laptop, iar la o saptamana dupa ce l-am comandat a sosit.
Am folosit buletinul mamei.Acum si eu am buletin, l-as putea folosi.
Apoi in iarna, mama si tata impreuna cu un informatician tot de pe acelasi site au comandat o imprimanta pe laser/cu pulbere.
A sosit la fel de repede.Pretul a fost ca acolo.
Uite site-ul in caz ca vrei sa vezi:
http://www.cel.ro/
Stiu ca tu ai vrea sa comanzi de pe Amazon dar nu va merge.
Daca vrei poti incerca cu eBay, dar si ala e american si ma cam indoiesc ca va merge.
Ce sa facem daca locuim in Romania :))

| IoanaAndrei explică:

@titi:
Hai sa iti spun ce am facut: nu arunc chestii pe jos, nu dau spaga, *platesc* impozite destul de mari. Cred ca e de-ajuns, nu? Cand 40% din venit se duce la stat, nu cred ca e "nimic". Astept si eu ceva in schimbul banilor aia (care sunt munca mea, aproape jumatate din ea). Ce primesc? Vreau spitale, primesc biserici; Vreau drumuri, primesc galeti; vreau scoli, primesc salarii mai mici pentru. profesori.

Ultima data cand verificasem, 40% din munca unui om nu e "nimic".