| Bogdan0071 a întrebat:

Cum se face root petru htc desire?dau funda!

3 răspunsuri:
| Shenn a răspuns:

Crynys...praf.

http://www.xda-developers.com

cauta aici.

| Shenn a răspuns:

@crynys

Bai desteptule, in primul rand tot ce pleaca de pentru platforma android si tot ce este scos de developeri gen cyanogenmod este postat prima data pe xda.Degeaba site-ul ala nu are aproape 5milioane de useri, geniule, i-am dat doar linkul pentru ca imi era prea lene sa caut eu prin subforums dar ce sa stie o maimuta ca tine. In al 2 rand, ce legatura are raspunsul tau cu prima intrebare.Cat de cretin trebuie sa fi sa il intrebi daca are linux instalat pe HTC, sunt android user de aproape 3 ani si stiu sa fac root/flash etc, ce vrei tu, pe langa asta vad ca ai stat si aproape 2 zile sa cauti pe google ce inseamna root de fapt si ai dat un amarat de walkthrough pentru cum se face.

Inca o chestie,genial reply, iar nu ai habar sa formulezi o fraza.Nu se intelege nimic si pun pariu ca nici tu nu ai inteles ce zici acolo,citez: "si nu stii ca de fapt root pe un tel sau un tel rooted inseamna ca ai drept de scriere ca root pe sistemul de operare al telefonului " de cate ori ai ramas pe vara la romana?

Poate vrei sa zici ca rootul este un fel de account ( sa ii zicem asa ) prin care poti accesa fisierele din OS la care nu ai acces normal si/sau modificarea/inlocuirea lor, schimbarea unui kernel si asa mai departe. ( folosit pentru development ).

Invata sa formulezi o propozitie intai si dupa posteaza, desteptule. O mica chestie inainte sa termin.De ce am impresia ca nici macar un telefon cu android nu ai? Si de ce mi-ai dat ingore, iti era frica sa nu te fac de ras?