| Annitu a întrebat:

Cum se face schimbul de >liste?:"

Răspuns Câştigător
| faranume a răspuns:

Deci dai sus la "Actions"... apoi "Sent my messenger list" alegi cui o dai iar apoi dai "select all" sh trimiti toata listawinking

18 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Schimbul de liste mi se pare o prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești conștientă că schimbul de liste vine, la pachet, și cu o serie de înjurături, întrebări și tot tacâmul, nu?
Atunci, schimbul îl faci așa: clic dreapta pe ID-ul persoanei cărei vrei să-i dai lista ta, Send my messenger list (parcă așa era), selectezi persoanele care vrei să le "împarți" și gata. Nu știu dacă merge și în versiunea 9, dar în 8. 1 merge sigur.

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Hai ca te ajut eutongueai la yahoo! messenger acolo sus scris:messenger, contacts, actions si help. Dai click pe actions si acolo ai send my messenger list.Acolo alegi persoana la care doresti sa ii trimitzi lista, dai next si aici dai select all daca vrei sa ii trimitzi toata lista, sau selectezi tu ce doresti sa ii trimitzi si dai finishtongueai reusit?

| pavel17 a răspuns:

Buna.
Iti voi spune pe scurt ce trebuie sa faci.
Trebuie sa fi online ca sa poti sa faci schimb de liste, trebuie sa apesi tastele:Ctrl, Shift si M, iti alegi persoana cu care vrei sa faci schimb de liste si dai clic pe el, dai clic pe next, si poti sati alegi cate id-uri vrei sai dai sau daca vrei sa le dai pe toate vei vedea scris "Select all" si dai clic acolo si apoi dai clic pe finish dar sa nu uiti sa ceri la cel cu care vrei sa faci schimb sati trimita si tie, sper ca mesajul asta te va ajuta.

| Annitu explică:

NU vreau sa fac schimb de liste cu nimeni. vreau doar sa imi trimita lista pe alt idstraight face

| Annitu explică:

@crepsley..mai repet o data si pentru tinestraight facevreau să imi trimit lista pe alt id straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AnNa merge sa faci schimb de liste si altfel
ai 2 adresse pe aia care esti dai "Actions" apoi "Sent my messenger list" selectezi All si trimiti si daca esti offline pe id pe care esti OFFline sau iti iei multimessu si faci la fel cum au spus ceilalti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La lista de messengers dai sus la action si dai la sent my messenger list dupa aia alegi la cine sai dai lista si dai select all
iar de aicea te descurciwinkingwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi schimbul de liste se face asa:
-Mai intai dai la action dupa care dai la sent my messenger list
-Dupa aceea scrii id caruia trimiti lista ta si dai finish
-Dupa care selectezi persoanele daca vrei cumva sa nu le trimiti pe toate ci numai cateva
-Iar daca vrei sa trimiti toata lista selectezi toata lista si o trimiti
-Dupa care dai finish si gata
-Asta este totul
-happyhappyhappybig grinbig grinbig grin

| petrisor_6096 a răspuns:

Mai tot ce ati spus voi e o actiune de trimis id din lista ta catre un id care vrei

| petrisor_6096 a răspuns:

Nu asa se face schimb de liste nici eu nu stiu cum se face dar nu se face asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms pentru raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apesi ctrl+shift+m si selectezi pe toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Msk:* smaile_for_you

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma petrisor taci ma in *** mea daca nu stii. Tii apasat Pe CTRL+Shift+M... dai acolo cui vrei sa faci schimb de liste...si dupa aia dai select all si gata. lool mare scofala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S`au mai facut topicuri de genul astaa...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tampenie sa faci schimb de liste

| Vasyle_4946 a răspuns:

Dai Ctrl+Shift+M selectezi contactul apoi ce ID-uri vrei sa trimiti sh gata