| larisa333lari a întrebat:

Cum se face un print daca am windos 8 pana acum am avut windos 7 si stiam dadeam pe stanga pe mouse si dadeam printati pe urma deschideam paintul si faceam ce trebuia...
acum dau stanga pe mouse si nu imi apare printati si nici paintrul nu-l gasesc... sad

Răspuns Câştigător
| 9Mike a răspuns:

Păi poți să faci ca la Win7, adică să apeși pe tasta de PrintScreen, apoi te duci în Paint, și dai Paste, dar eu zic că e mai ușor să ții apăsat pe tasta de Windows (cea cu steagul) și pe butonul de PrintScreen (de pe tastatură). Ți se va salva în My Pictures/Screenshots

| larisa333lari explică (pentru 9Mike):

Problema e ca nu gasesc paintul la windos 8
?

| 9Mike a răspuns (pentru larisa333lari):

Păi apeși pe Start, și scrii Paint. Apoi apeși pe Paint laughing.

Pai ti-am spus nu mai am windos 7 am 8 si nu am ca la celalalt am start da nu gasesc paintul
unde draq e l-am cautat si m-am uitat de 100 de ori si nu nu am chenar de cautat!

Ops! gata mersi

| 9Mike a răspuns (pentru larisa333lari):

Deci, să îți explic pe îndelete. De îndată ce apeși pe Start, trebuie să scrii ceva, un caracter ca să-ți apară căutarea (chenarul de căutare). Dacă nu merge așa, înseamnă că ai alt sistem de operare.

6 răspunsuri:
| MirelaNicoleta a răspuns:

La print screen te referi? Este o tasta, daca ai Pc de la cea numerologica din dreapta mai in stanga putin, sus scrie pe ea print screen, langa f12. Daca la start ai chenar de search scrii acolo paint si trebuie sa il gaseasca