Apesi butonul prt-scn (dreapta la f12 ).si dai paste in paint!
apoi uploadezi imaginea pe imgur.com!
Ai o tasta in dreapta sus pe care scrie PrintScreen / Sys Rq asa scrie pe tasta mea... ceva asemanator trebuie sa ai si tu.
Penultima tasta din dreapta sus
Apesi. intri in Paint si dai Paste
E foarte simplu: 1.Ai imaginea ce vrei sa o salvezi. 2. "Click" pe "Print Screen" (un buton pe tastatura in dreapta sus). 3.Deschizi un editor de imagine (Gimp, de ex.) si "gata".Mai multe + imagini aici:http://cablan3d.blogspot.com/......-none.html BAFTA.
In XP apesi de pe tastatura butonul PrintScreen(sau PrtSc)* si apoi apesi Ctrl-V(Paste) intr-un document Word sau in Paint si alte programe similare. De obicei copiezi in Paint si salvezi imaginea de acolo.
Pe Vista si 7 e la fel, doar ca dispui si de programul utilitar Snipping Tool, pe care-l gasesi in meniul Start, scriind "snipping tool".
*PrtSc/SysRq - tot ecranul
PrtSc/SysRq+Alt - fereastra activa.
Ai un buton la tastatura pe care scrie Print Screen (Sys Rq) apesi pe ala si apoi intri in Paint->Edit->Paste si iti va aparea imaginea si apoi dai Save. Mai e si varianta cu Photoscape-ul da' nu are rost...e mai usor asa
Este foarte simplu apesi pe budonul care este deasupra butonului INSERT dupacare intri in paint sau Microsoft office si dai paste ca sa vezi imaginea daca te-am ajutat da-mi un vot doar un click
SPAM10188/lucyan
Pai ai sus in partea dreapta a tastaturii langa F12...un buton Printscreen SysRq. apesi pe el, apoi intrii in programul de desenat " print" si dai paste. Sper ca te-am ajutat.
Apesi pe butonul print screen(printeaza ecranul) atunci cand ai imaginea pe ecran care doresti sa o printezi, apoi deschizi o poza cu "paint", selectezi toata imaginea utilizand iconita cu un dreptunghi in ea de undeva din dreapta sus apoi aapesi click dreapta si ii dai paste si ai rezolvat treaba, o sa iti ramana ca o imaginedupa ce salvezi.multa bafta!